STAN: Druhé kolo voleb do Senátu je důležité!

14.10.2014 19:10

Jeden kandidát Starostů a nezávislých na Děčínsku, čtyři koaliční kandidáti STAN a TOP 09 na Kladensku, Pelhřimovsku, Trutnovsku, Strakonicku a jeden kandidát partnerského hnutí Starostové pro Liberecký kraj na Českolipsku. Tady všude budeme už tento pátek a tuto sobotu potřebovat opět vaši podporu.

STAN: Druhé kolo voleb do Senátu je důležité!
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

Druhé kolo voleb do Senátu proběhne v pátek od 14 do 22 hodin a sobotu od 8 do 14 hodin mezi dvěma nejúspěšnějšími kandidáty v každém volebním obvodě. Ještě jednou vás žádáme o podporu našich, koaličních a partnerských kandidátů ve vašem volebním obvodě.

Na Děčínsku za STAN kandiduje dlouholetý starosta Krásné Lípy Zbyněk Linhart. Koaliční kandidáti STAN a TOP 09 kandidují na Strakonicku - primář dětského oddělení strakonické nemocnice Martin Gregora, na Kladensku – bývalá náměstkyně ministra kultury Michaela Vojtová, na Pelhřimovsku – zpívající právník Ivo Jahelka a na Trutnovsku – náčelník horské služby Krkonoše Rudolf Klepš. Kandidát partnerského hnutí Starostové pro liberecký kraj a starosta Okrouhlé Jiří Vosecký kandiduje na Českolipsku.

Prosíme, přijďte ještě jednou k volbám. Je to jen na vás.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

16:11 Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k mladé generaci.