Sehnal (ODA): Trojice dobrých věcí, které nás naučila pandemie

06.01.2021 18:20

Umíme nosit roušku. A doufám, že ji budeme nosit i poté, co pandemie skončí v období jarní, nebo podzimní chřipky.

Sehnal (ODA): Trojice dobrých věcí, které nás naučila pandemie
Foto: Archiv ODA
Popisek: Předseda ODA Pavel Sehnal

Přestože jsme znali obrázky Japonců v rouškách, kteří jí nosí, aby kapénkami neohrožovali ostatní, v Česku až dosud jedinec v roušce vzbuzoval nepříjemné pohledy ostatních. To se teď jistě změní a ten kdo si roušku vezme, se bude cítit určitě mnohem příjemněji. 

Umíme nakupovat přes počítač. A dokonce jsme zjistili, že udělat vzdálenou konferenci přes počítač pro více účastníků vlastně není žádný problém. Uvědomili jsme si, jak je to snadné, ale současně, že živý kontakt žádný počítač nenahradí.

Umíme si vážit svých příbuzných, kamarádů a spolupracovníků. Několika týdenní odloučení a ztráta přítomnosti ostatních lidí nás určitě dlouhodobě poznamená. Naštěstí v tom dobrém, že si budeme vážit více jeden druhého.

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…