Sehnalová (ČSSD): Co zůstává prioritou

10.12.2020 22:14

Komentář na facebookovém profilu k dění v zastupitelstvu Zlínského kraje

Sehnalová (ČSSD): Co zůstává prioritou
Foto: Archiv ČSSD
Popisek: Olga Sehnalová

První měsíc na kraji byla docela smršť procedur a jednání na úřadu i mimo něj, které souvisely s našimi novými povinnostmi krajských radních.

Voliči od nás, nové krajské koalice, právem očekávají, že za svými volebními sliby budeme stát. Voliče pramálo zajímá právničina a háčky smluv schválených minulou krajskou reprezentací v souvislosti s malenovickou nemocnicí. Chtějí vidět to, co jsme jim slíbili. Volby byly referendem s jasným výsledkem, který vyústil ve změnu ve vedení kraje.

Naší prioritou je a zůstane modernizace Krajské nemocnice Tomáše Bati ve stávajícím areálu, zejména výstavba nové interny a urgentního příjmu a také nutné investice do ostatních našich nemocnic. Tam napřeme naše úsilí v příštích měsících, protože tohle opravdu hoří, včetně (ne)přípravenosti na očekávané evropské dotace. Ne vzdušné zámky, ale konkrétní investice do zlepšení kvality péče. K tomu byla ustavena i skupina odborníků, která se bude zabývat přípravou koncepce krajského zdravotnictví. Těším se na dělnou spolupráci s lidmi, jejichž práce a výsledků si vážím, vím, že jim na fungujícím krajském zdravotnictví záleží a mají chuť do práce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…