Senátor Doubrava: Je policie tak neschopná, nebo to je jinak?

17.05.2016 19:50

V posledních měsících se hysteričtí sluníčkáři snaží zviditelnit útoky na policii. Prý je šikanuje. K tomu se přidává prostoduchá opozice v čele s lidmi z TOP 09, což je podobný sbor mutantů jako ODS, ale ještě žlučovitější.

Senátor Doubrava: Je policie tak neschopná, nebo to je jinak?
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava ze sdružení Severočeši.cz

Snaží se prezentovat jako údajné oběti policejní šikany. Nemusíme si říkat, že to je primitivní, ale plánovité, prakticky dennodenní. Je to snaha o kampaň. Chtějí, se tím v očích veřejnosti prezentovat jako andělé šmrcnutí nevinností a genialitou, na které útočí bestiální drak stupidních policejních uniforem.

Psychologicky je velmi jednoduché útočit na státní moc, protože jde o společenství, které má právo kontrolovat, evidovat, posuzovat, předávat k dalšímu šetření včetně trestání atp. Jde tedy o společenství lidí, kterému se a priori nevěří. Tomuto hodnocení se říká vytváření konspirativních teorií a sluníčkářům tyto teorie náramně chutnají a proto si v nich náramně libují!

Sluníčkáři, a k nim účelově přifaření pravdoláskaři z TOP 09 a částečně i z ODS, kvičí, protože vědí, že jsou prakticky nepostižitelní. Každý má právo šířit konspirativní teorie o tom jak jsou mistr vnitra, policejní prezident a policajti hnusní a blbí a tudíž absolutně neschopní.

S pomocí konspiračních názorů uděláte i z Ježíška pedofila a ze Santa Clause taktéž.  Jakýkoliv protest, kde zasahuje policie, a musí od sebe oddělit dvě skupinky hysteriků, je signálem, že policajti jsou prasata? Vyvrcholilo to při nedávné návštěvě čínského císaře a jeho dvora u českého Zemana.

Pokud někdo projevuje politický primitivismus, jsou to lidé z TOP 09, toho hlavního asi jmenovat nemusím, část lidí z ODS a sluníčkářstvím nasáklé okrajové bludičky z  KDU-ČSL, ČSSD a ANO.

Jsem přesvědčen, že policie se snaží jednat a jedná natolik korektně, že to je až na úkor její akceschopnosti a spravedlnosti. A přesto úchylkové sluníčkářského ražení policii a její čelní představitele stále obviňují. Proč a na čí pokyn? Myslím, že na obě otázky je odpověď velmi jednoduchá. Nalezneme jí na adrese Tržiště 15, Praha.

Jaroslav Doubrava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…