Senátor Tecl: Školy v přírodě zavřené do června?

14.05.2020 4:32

Komentář na facebookovém profilu ke školám v přírodě

Senátor Tecl: Školy v přírodě zavřené do června?
Foto: archiv politika
Popisek: starosta Havlíčkova Brodu a senátor Jan Tecl (ODS)

Na včerejším senátním výboru pro vzdělávání jsme se z mé iniciativy zabývali mj. otevřeným dopisem pořadatelů škol v přírodě a provozovatelů rekreačních středisek zaměřených na dětské zotavovací pobyty. Ti se v důsledku koronavirové pandemie ocitli ve velmi tíživé situaci. U škol v přírodě je, narozdíl od letních táborů, restrikční situace nepříznivá a nebudou se moci konat minimálně do června.

Výbor se s žádostí seznámil a rozhodl, že požádá příslušná ministerstva (MŠMT a MMR) o stanovisko. I ostatní členové výboru vyjádřili podporu organizátorům otevřeného dopisu a sdílejí jejich obavy, že proces rozvolňování nedává odpovědi na otázky týkající se dětských zotavovacích pobytů a škol v přírodě.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

6:03 Zimola (Z 2020): Aktuální starosti starosty? Obchvat města

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obchvatu