Senátor Valenta: Kolektivizaci vstříc

06.08.2018 18:37

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu návrh na uzákonění veřejného užívání studní na soukromých pozemcích

Senátor Valenta: Kolektivizaci vstříc
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Statisícové pokuty za neposkytnutí vody z vlastní studny a za znemožnění přístupu ke studni jakési pochybné "komisi pro sucho" jsou již jen třešničkou na dortu porušování základních práv a svobod, k nimž plán na vyvlastňování studní směřuje.

Mám pocit, že ministerstva zemědělství a životního prostředí v čele s postkomunistickým ministrem Tomanem a ministrem Brabcem, který již v minulosti zaperlil porušováním domovní svobody kvůli kontrolám komínů, musela stávající vedra postihnout snad ještě více než zbytek republiky.

Pokud si toto necháme líbit, ocitáme se jednou nohou opět v totalitě a jen krůček od zabavování jiných věcí v zájmu všeobecného blaha. Jsem připraven učinit vše pro to, aby tento další nesmysl, vyšitý jak z roku 1950, neprošel. Plíživé ukrajování svobody, nabyté po revoluci, je třeba zastavit dřív, než bude pozdě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …