Senátor Valenta: Stanu se terčem! Opět

08.09.2016 20:17

Rozhodl jsem se, že budu kandidovat na hejtmana. A tak je mi jasné, že se opět stanu velkým terčem. Stanu se oblíbeným cílem mediálních útoků, které se mne budou snažit účelově diskreditovat, ponižovat nebo zesměšňovat.

Senátor Valenta: Stanu se terčem! Opět
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Někteří totiž ve mně vidí soupeře, který je chce připravit o toužebně očekávané funkce, dobře placená místa anebo jiné prebendy, které plynou z veřejných funkcí. Navíc dobře vědí, že mně o nic takového nejde a že nevstupuji do politiky proto, abych se stal požitkářem funkcí. Přestěhoval jsem se domů na Moravu a chci pomoci našemu kraji, aby byl ještě lepším místem pro život. Veškeré své odměny za veřejné funkce budu tak či tak dávat na talentované studenty, stejně jako to dělám v případě senátorství.

A už vůbec nemám zapotřebí si špinit ruce zákulisními dohodami či jinými metodami, které tak moc demotivovaly českou společnost od toho, aby se lidé s chutí a nadějí zapojovali do veřejné služby. Vždy jsem byl, jsem a i do budoucna zůstanu svůj. V šedesáti letech nemám zapotřebí ohýbat záda před systémem, který mnozí označují za zkažený. Mám naopak chuť se podílet na změně a věřím, že společně s kandidáty Svobodných a Soukromníků jsme tou správnou alternativou v dnešní rozhádané politické scéně.

Již v koalici jsme dokázali, že jsme schopni se domluvit, spolupracovat a tvořit, nikoliv bořit. Vyhrnuli jsme si rukávy a jako jeden tým jsme se pustili do kontaktní kampaně. Pořádáme zábavné pořady, jezdíme diskutovat za lidmi do hospůdek a restaurací, na náměstích vaříme kávu a jsme připraveni k diskusi a nabídce našich receptů. A víme, že jsme mnohé znervóznili natolik, že nás chtějí kopírovat či naopak záměrně očerňovat. Ale nic z toho nám nevadí.

Jsme prostě ogaři a šohaji, kteří jsou zvyklí přijímat facky. A když dojde na věc, tak je férově také vracet :-) Ale nejdeme bojovat, hádat se a házet ramena. Chceme pracovat pro náš kraj a nabízíme skutečné recepty na problémy, u jejichž řešení kraj za posledních několik let doslova usnul. Tak budu rád, když nám v této práci budete držet pěsti.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

10:04 Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.