Senátor Valenta: Zimní, nebo letní čas?

01.04.2019 12:49

Komentář na facebookovém profilu ke střídání času

Senátor Valenta: Zimní, nebo letní čas?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Nevím, jak vy, ale já prostě střídání času nemám rád. Už dlouhou dobu ho pokládám za hloupé a zbytečné, a proto jsem rád, že na úrovni Evropské unie již panuje shoda na tom, že by se s tím mělo přibližně za dva roky skoncovat. To, co mne však děsí, je opět kočkopes, se kterým také v tomto případě Brusel přichází.

Podle posledního návrhu by si totiž členské země měly samy vybrat, který z časů si ponechají. Dokážete si ten chaos představit? Například my bychom si nechali letní čas, a v sousedním Rakousku či Slovensku by se rozhodli pro čas zimní. Jejich hodinky by tedy byly posunuty o hodinu zpět.

Vždyť to je přeci hloupost, která lidem zkomplikuje život ještě víc. Nicméně doufám, že k tomu nedojde a že se celá Evropa shodne na jednom „čase“.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ulvr (SLK): Na Jilemnicku vzniklo první společenství obcí v republice

13:04 Ulvr (SLK): Na Jilemnicku vzniklo první společenství obcí v republice

Liberecký kraj se stal prvním krajem, kde vzniklo společenství obcí jako nová forma meziobecní spolu…