Senátorka Kovářová: Zvířena a květena tu na rozdíl od lidstva bude navždy

28.12.2022 12:01 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k fanatismu klimatických aktivistů

Senátorka Kovářová: Zvířena a květena tu na rozdíl od lidstva bude navždy
Foto: archiv D. Kovářová
Popisek: Senátorka Daniela Kovářová

Jste podnebíčkáři? Jste klimaalarmisté a budíte se každou noc strachem, že člověk zničil naši Zemi? Trpíte obsesí, že je třeba proti všem zachraňovat jakousi nejmenovanou "planetu"? Nejste první. V každé době se objevila vlna chiliastického fanatismu o konci světa, za který si prý můžeme sami svými hříchy, a jen následováním těch, co prohlédli, máme šanci se spasit.

Nic nového. Pořád dokola. A stejný fanatický zápal v očích a stejné povýšené pohrdání těmi, co se "přízemně" poctivě starají o živobytí svých rodin. Ale ten strašný konec nepřišel ani tehdy ani nyní. Jen neštěstí, provázené "spravedlivým" zápalem fanatiků.

Kdepak, zvířena i květena jsou mnohem přizpůsobivější, než jste si mysleli. A příroda nejenže dokáže žít uprostřed civilizace, ale dokonce ji i překoná. Na rozdíl od lidstva tu totiž bude navždy. Zkuste si pustit třeba uklidňující přírodopisný dokument Planeta Praha, který vám otevře oči a zbaví vás utrpení, jež vás, spasitele "planety", nutí ničit umělecká díla, přilepovat se k vozovce a zříkat se vlastního potomstva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.