Senátorka Zwyrtek Hamplová: Schází mi veřejná omluva bezdůvodně šikanovaným lidem

18.10.2022 15:02 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k očkování proti covidu.

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Schází mi veřejná omluva bezdůvodně šikanovaným lidem
Foto: archiv
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová

Schází mi veřejná omluva bezdůvodně šikanovaným lidem a údajným dezinformátorům

Před evropskými poslanci vystoupila šéfka divize pro vyspělé mezinárodní trhy Pfizeru Janine Smallová, která mj. potvrdila, že vakcíny nikdy nebyly testovány na omezení přenosu nemoci. Kde jsou palcové titulky, že tzv. dezinformátoři měli pravdu? Kde je vyvození odpovědnosti proti těm, kteří bez uzardění naopak lhali a nadále lžou? Jedná se totiž o zcela klíčové přiznání jasného faktu, jak jakékoli selektování obyvatel na očkované a neočkované bylo a je absolutně nesmyslné, protože bylo bezdůvodné. Miliony lidí zde byly protiprávně segregovány bez dat, odůvodnění a reálného důvodu, byli vyloučeni z normálního života a omezováni na právech a svobodě včetně zaměstnání. Schází mi omluva za dehonestující výroky vůči tzv. dezinformátorům, protože karta se zcela obrátila - byli to oni, kdo měli a mají pravdu. Zkrátka to vše, co se dělo a děje kolem vakcín, je založeno na lži, neprokázaných tvrzeních, a zcela mimo pozornost zůstává mapování nežádoucích účinků jejich plošné aplikace. Vše, co se dělo kolem vakcinace, by mělo být celosvětově prošetřeno a zveřejněno. I naše Česká republika by to měla důsledně požadovat. Zejména po zmíněném vystoupení zástupkyně firmy Pfizer. A my? Ještě platíme firmě de facto reklamu a odebíráme a aplikujeme vakcíny bez znalosti jejich fakticky prokázaných účinků a jasné poptávky. Měli bychom se nad danou situací se vší vážností zamyslet - jde přece o zdraví lidí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích