Skála (KSČM): Na Ukrajině už i eskadry smrti CIA?

12.05.2014 9:40

Kyjevské mocenské špičky už musely přiznat, že v oděském Domě odborů nezabíjel požár, založený „partou fotbalových chuligánů“, ale „kdosi uvnitř budovy“. Své oběti prý „zřejmě otrávil“.

Skála (KSČM): Na Ukrajině už i eskadry smrti CIA?
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

Fotodokumentace, převzatá z kanadského portálu Global Research (Bestiální pogrom v Oděse, 6. 5. 2014), však dokládá vraždy látkou typu napalmu, kulkami zblízka do čela i elektrickým proudem.

S ještě explozívnějším dodatkem přichází David Knight na americkém portálu infowars.com. V relaci Na Ukrajině odhaleny eskadry smrti CIA (CIA Death Squads Revealed in Ukraine) komentuje informace, posbírané  z německého listu Bild i některých dalších zdrojů: Na Ukrajině působí týmy CIA a FBI, specializované na „potlačování nepokojů“. Tamní vládě a jejím represivním složkám vedou ruku v  „totální zákulisní válce“ („unconditional war beyond scenes“), „nehrající podle žádných pravidel“ („not playing any rules“).

Je to repríza „technik“, nasazených už v Afghánistánu i dalších zemích, jimž měly za úkol vnutit  americkou dominanci.

O tom, že Valentin Nalivajčenko podepsal CIA vázací akt už dávno předtím, než ho Majdan katapultoval za šéfa ukrajinské tajné policie SBU, referují média už několik týdnů.

Budoucí kyjevské lustrace budou tektonicky skandální.      

Druhá příloha mapuje dislokaci bratrské internacionální pomoci, již  kyjevské moci poskytují demokratické velmoci (a jejich satelitní poskoci) cestou teroru, který si dopřál i privatizaci. Tedy momentální sílu a rozmístění jednotek, vyslaných soukromými vojenskými korporacemi typu americké Greystone či Hello Trust, italské Lettera-43 a dalších.

Jde hlavně o „taktické diverzní skupiny o 4 – 6 lidech“ (z nichž „2 jsou zpravidla snajpři“) z USA, Německa, Polska a Gruzie. Momentálně jich na Ukrajině operuje kolem třiceti. Disponují i 3 obrněnými transportéry ukrajinské armády a dalšími 4 z inventáře tamní policie.

Export demokracie není mánie, vysílající františkánské misie. Kdo tak špinavou hru kryje, jako Pilát si už pracky neumyje.       

PhDr. Josef Skála, CSc.

  • KSČM
  • historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Hádají se, my jednáme, domlouváme společný postup napříč Evropou

12:17 Rajchl (PRO): Hádají se, my jednáme, domlouváme společný postup napříč Evropou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politice.