Škromach: Jdou po mně jdou jdou jdou

05.11.2013 18:33

Jdou po mně jdou jdou jdou, na každým rohu mají fotku mou.

Škromach: Jdou po mně jdou jdou jdou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Škromach

Tak si zpívá Jaromír Nohavica. Já sice nemíním vyloupit banku, ale fotky či písmenka se Škromachem najdete dnes všude. Otázkou je proč? Jak si vyložit interpretaci toho, že když dám úkol svému poradci, aby z veřejných zdrojů získal informace o čemkoliv, a najednou se z toho stane mediálně přitažlivé téma o konspiraci a prevítu Škromachovi? Viz článek na iDNES Budoucí ústavní soudce sháněl pro Škromacha informace na kolegyni. No fuj!

Otázka na postoj k církevním restitucím se přitom pravidelně objevuje u projednávání každého návrhu na ústavního soudce. Věřím, že nyní už paní ústavní soudkyně se nestydí za své názory vyjádřené v jejích článcích ve veřejně dostupné odborné literatuře. A divím se taky kolegyni Wagnerové, která už na tuto otázku dostala férovou odpověď při projednávání v Senátu, že ji opět účelově medializuje.

Kdo jsi bez viny, vrhni si kamenem. A když na to nemáte dost odvahy a musíte používat jen krvechtivá média, nebo nemáte dost čistého svědomí, tak si klidně i vyhrožujte. Ale taky se trošku zamyslete: O čem že to mluvíte? O poctivosti, o demokracii, o fair play?

Je mi líto těch, kteří takovou hru s kýmsi pro mě neviditelným hrají. Je mi líto těch, co tvrdí, že bojují za demokracii, která už ztrácí svoji „demokratičnost“. A zřejmě ani není daleko doba, kdy opět projevit svobodně názor bude zločinem.

Možná by si měli dozpívat s Jarkem Nohavicou. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…