Šlachta (Přísaha): Hladík není žádný svědek, ale podezřelý

08.01.2023 17:02 | Ze sítí

Reakce na facebookovém profilu k jmenování Petra Hladíka náměstkem ministra životního prostředí

Šlachta (Přísaha): Hladík není žádný svědek, ale podezřelý
Foto: Hans Štembera
Popisek: Robert Šlachta

Prezident odmítl jmenovat Hladíka ministrem, ale Jurečka na něm trvá. Když se Jurečkovi nepodařilo prostrkat Hladíka až úplně nahoru, tak si ho tam aspoň dosadí jako náměstka. Strašně by mě zajímalo, co tam kluci spolu mají rozdělaného, vzhledem k tomu, co všechno už má Hladík za sebou.

Tak zaprvé. V kauze ovlivňování privatizací bytů v Brně Hladík není žádný svědek, jak to tvrdí Jurečka, ale je podezřelý. Byty v Brně řešil Hladík zjevně rád, protože jeho asistentka a taky konzultant získali startovací obecní byty hned v prvním kole losování za hubičku.

Anketa

Kdo by hájil ČR před Bruselem lépe?

hlasovalo: 28224 lidí

Dům, v kterém Hladík sám bydlí, koupil od člověka, kterému politici přiklepli hned pět městských bytů nebo nebytových prostor. A aby toho nebylo málo, tak stejný člověk, Martin Unzeitig, prodával městu pozemek za čtyři miliony korun.

Předpokládám, že vás teď vůbec nepřekvapí, když napíšu, že pozemek je v městské části, kde bydlí jak Unzeitig, tak Hladík. A jako vždycky u těchto případů existuje několik posudků. První byl moc nízký, tak udělali i druhý, a v něm už vyšlo hezké číslo. Čtyři miliony korun. A Hladík mohl začít za svého souseda lobbovat, aby mu to město odkleplo. Nepřekvapivě rada a Hladík hlasovali tak, jak měli, a nákup schválili.

Tak si to shrňme. Soused Hladíka, ten, který mu prodal jeho dům, tak přímo on nebo jeho rodina zcela náhodou dostanou pět městských bytů a nebytových prostor, na které se běžně čeká i léta. A pak zcela náhodou ten samý člověk vlastní pozemky, které město potřebuje, aby tam postavilo cestu. A krásný obchod za čtyři miliony ze státního je na světě.

Jako poslední věc vám napíšu to, co vždycky. Jsou prolezlí korupcí. Skrz na skrz.

Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

19:05 Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k geotermálnímu projektu Ringen v Litoměřicích