Sládek (SPR-RSČ): Česká národní banka rozkrádá zlatý poklad republiky

10.02.2017 13:36

Veřejnost České republiky měla vždy velké obavy o osud zlatého pokladu republiky. Je to skutečně národní poklad, protože se na jeho vytvoření významně podílelo obrovské množství našich předků.

Sládek (SPR-RSČ): Česká národní banka rozkrádá zlatý poklad republiky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Prstýnky, brože, zlaté mince, zlaté úlomky, památky po rodičích a prarodičích, které se dědily z generace na generaci. Prostě vše, co mělo nejen cenu zlata, ale i cenu lásky a vzpomínek lidé přinášeli na výzvu tehdejšího Národního divadla. Národ sobě vytvořil jeden z největších zlatých pokladů.

Bohužel již v polovině devadesátých let, kdy byla cena zlata velmi nízká, tehdejší bankovní rada vedená Tošovským rozprodávala zlato, přibližně 60 tun. Neznamenalo to nic jiného, než zločin proti národu. Již tehdy jsme na tento zločin upozorňovali, ovšem bez jakéhokoliv ohlasu. Podotýkám, že nezájmu naprosté většiny i dnešních politiků, protože se skladba politické scény ať již to jsou protagonisté Hradu, ODS, Sobotkovy vlády nebo parlamentu se v podstatě nezměnili.

Jak dnes zveřejnily Novinky.cz. V dalších letech toto plundrování zlatého pokladu pokračovalo. Je jedno, zda ČNB používá zlatý poklad na výrobu pamětních mincí a ty prodává sběratelům nebo plýtvá na nákup pochybného Eura.

Zlato je od nepaměti komodita tvořící poklad, je jistotou v těch nejhorších dobách a pojistkou proti všem výkyvům. Co jsou platné nějaké devizové rezervy třeba v podobě eurobankovek. To jsou jen papírky, kterých si může evropská banka natisknout kolik chce, i kdyby stál bochník chleba několik miliard a pro nákup se muselo jezdit s trakařem. Konec konců nic nového pod sluncem. Každý národ, každá země proto dbá, aby alespoň jedna třetina devizových rezerv byla v podobě zlata.

Všechny státy a národy kromě křováků v Africe a České republiky. V Africe to ovšem rozkradli lidožraví diktátoři. Kdo to rozkradl tady? Česká národní banka a všichni ti, kdo do bankovní rady celé ty roky dosazují zloděje a zkorumpované hlupáky. V České republice tvoří zlato pouze 0,5 %, ano čtete dobře, půl procenta devizových rezerv a dále se tento poměr zmenšuje. Není daleko doba, kdy nebude náš národ mít vůbec nic. Potom stačí natisknout více euro bankovek a Česká republika může vyhlásit bankrot neboli požádat o vyhlášení konkurzu.

Jen pro zajímavost ještě jeden údaj převzatý z Novinek.cz. Na každého občana České republiky připadá dnes 0,9 gramu zlata, což není ani na jeden snubní prstýnek, protože ten, ve velmi skromném průměru, váží více než dvakrát tolik.

Jak snadným terčem je naše zem nemající žádný poklad. Každý spekulant typu Sorose si s ní může dělat co chce a zneužívat ji.

Rozkradli národní majetek, zničili národní hospodářství, nyní již takřka dokončili rozkradení národního pokladu. Za tyto zločiny jsou odpovědni všichni, kdo zem od roku 1989 vedli, nebo se na jejím vedení třeba i v zákulisí podíleli. Nemusím je vyjmenovávat, protože rozumným lidem to je jasné. Pokud má někdo pochyby, rád tento seznam zveřejním. Zatím jenom pár jmen, Havel, Klaus, Kočárník, Ježek, Dlouhý, Tošovský, Singer, Topolánek, Paroubek, Zeman, Kalousek, Babiš, atd.  

Jak dlouho se rozumní lidé nechají takovýmto vláčet do propasti bídy a utrpení, místo toho, aby se zvedli a prostřednictvím voleb totálně obměnili parlament i vládu.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…