Sládek (SPR-RSČ): Dvojí metr aneb Jak terorizovat slušné, civilizované lidi

02.09.2017 13:59

V Itálii dva mladíci dostali za vykonání malé potřeby v noci u moře pokutu kolem 85 tisíc korun. Carabinieri se s nimi vůbec nepárali. Nyní mají tito bílí občané Evropské unie nejspíše velký problém.

Sládek (SPR-RSČ): Dvojí metr aneb Jak terorizovat slušné, civilizované lidi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

 Po Itálii se ale povaluje nahých a polonahých přivandrovalců různě tmavé pleti obrovské množství. Když už se náhodou umývají tak u hydrantů, starověkých kašen a studní přímo na ulici před zraky všech. Tyto fotografie a video záběry jste jistě viděli také. Odporný hnus. A carabinieri a úřady? Nedovolí si ani ceknout!!!

Nezastávám se severokorejského diktátorského režimu. Kdekdo kritizuje Severní Koreu ovládanou komunistickým režimem za vývoj raket a jaderných hlavic, schopných zasáhnout i vzdálené cíle. Naposledy se ke kritice připojila Evropská unie a britská premiérka. Zakročit podle politiků musíme s veškerou tvrdostí.

Pár kilometrů od odporného severokorejského komunistického režimu však prosperuje jiný, také komunistický, také diktátorský a lidská práva porušující režim. Má k dispozici jaderné zbraně, balistické rakety, letadlovou loď schopnou jadernými zbraněmi zaútočit na kterékoliv místo na planetě. Zabírá Jihočínské moře a na něm si buduje umělé ostrovy nebo spíše obrovské pevnosti vybavené radary a raketami tak, aby ovládl celý svět. A co politici? Nedovolí si ani ceknout!!!  

Zdá se vám, že všechny události, které popisuji s sebou nesouvisí? To se vám ale opravdu jenom zdá. Mají totiž naprosto shodný rys, zásadní pro celou naši budoucnost. Evropské vlády, politici a represivní orgány jsou schopny s veškerou tvrdostí vystupovat jenom proti vlastním lidem, občanům dbalým zákonů. A samozřejmě také proti zemím a národům, které jsou malé a slabé. Na hordy přivandrovalců a rozpínavý čínský komunistický režim si netroufnou. Koho tedy zastupují a čí zájmy hájí? Naše rozhodně ne, a proto je třeba se s nimi rozloučit! A hned!

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

18:09 Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.