Sládek (SPR-RSČ): Evropa doplácí na zbabělost svých vlád a lhostejnost svých občanů

07.04.2017 19:50

Belgický soud zamítl žalobu na Tunisana, který v Antverpách najížděl nákladním autem do lidí. V odůvodnění se uvádí, že sice najížděl, ale nikoho nezranil.

Sládek (SPR-RSČ): Evropa doplácí na zbabělost svých vlád a lhostejnost svých občanů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Nejspíše povzbuzen touto benevolencí hraničící s idiocií se ujal najíždění do lidí jiný islámista, který právě před okamžikem ve Stockholmu na největší pěší zóně zranil a zavraždil několik lidí.

Vzhledem k tomu, jak se vlády, soudy a další státní orgány chovají k atentátníkům a jak pohrdají životy a utrpením svých spoluobčanů, bylo by dobré uzákonit následující paragrafy směrnice EU, která má závaznost pro jednotlivé členské státy.

Novela občanského zákoníku

§ 1– Každý sudý týden bude vždy v pondělí v 08:00 místního času vylosováno v každém městě nad 100 000 obyvatel 10 dobrovolníků, kteří se nechají na nejvíce frekventovaném místě přejet islámským teroristou, popřípadě zmasakrovat v metru.

§ 2 – Losování se musí zúčastnit všichni občané bez ohledu na věk. Nechodící a batolata jsou povinni rodiče nebo jejich zákonní zástupci dopravit na dětské sedačce v automobilu anebo v kočárku.

§ 3 – Pokud občan odmítne se dostavit osobně na losování anebo odmítne dopravit na losování dítě uvedené v paragrafu 2, bude vyhledán policií, zajištěn i za pomoci donucovacích prostředků a ve stanovenou dobu dopraven na místo likvidace.

§ 4 - Aby bylo zabráněno politické nekorektnosti a nebylo uraženo náboženské cítění muslimů, nebude se toto losování konat v době Ramadánu, tj.  pohyblivě, protože období Ramadánu je každý rok vyhlašováno v jiné dny, jelikož se datum jeho zahájení řídí lunární fází měsíce.

§ 5 – Pohřbení ostatků bude vždy provedeno na náklady místní samosprávy a bez jakýchkoliv doprovodných akcí nebo publicity.

Zdá se Vám to absurdní? Jak ale potom nazvat to, co se kolem nás děje dnes a denně? To je normální? Nehledě k tomu, že za příklad může sloužit evropská směrnice, která totálně odzbrojí občany a vydá je na milost a nemilost teroristům. A to je skutečnost, která jakoukoliv fantazii překonává.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Stavíme aktuálně více než 200 km nových dálnic

23:07 Ministr Kupka: Stavíme aktuálně více než 200 km nových dálnic

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dopravě.