Sládek (SPR-RSČ): Rudozelená zrůda

27.04.2017 9:40

V sousedním Rakousku již dlouhá léta působí politik, jehož ideologií je ekoterorismus a marxismus-leninismus. Dokud ovšem byl jenom předsedou strany Zelených, byla to věc jenom omezeného okruhu jeho duševně i morálně pomatených příznivců.

Sládek (SPR-RSČ): Rudozelená zrůda
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Poté však byl zvolen prezidentem, když se voliči, v první řadě muslimové sjednotili proti kandidátovi Svobodné strany Rakouska.

Tím okamžikem ovšem přestal být jenom lokálně nebezpečným šílencem, který obtěžuje protesty proti naší jaderné elektrárně, a přes omezené pravomoci rakouského prezidenta se stal nebezpečím i pro okolní národy.

Jeho prezidentským programem je plně v souladu s jeho předchozím působením, dekadence, propagace sexuálních deviací, ekoterorismus, propagace marxisticko-leninských bludů. Jeho poslední výrok mohl proto vyvolat údiv, možná pobouření jenom u těch lidí, kteří politiku nesledují. Při besedě se studenty prohlásil, že by se rakouské ženy měly zahalovat do šátků na znamení solidarity s muslimy. Zdůvodnil to naprosto zcestně tím, že to je způsob obhajoby žen a jejich práv.

Opak je pravda. Zahalování je symbolem útisku žen, jejich nerovnoprávného, podřízeného postavení v muslimské společnosti. Takže halit se do šátku jenom tuto podřízenost a nerovnoprávnost schvaluje a podporuje. Místo toho, aby se muslimské ženy osvobodily, tak jsou do otroctví zavlékány ženy křesťanské.

Začíná to šátkem, bude to pokračovat zákazem sukní nad kolena a kalhot, uzákonění mnohoženství a vyvrcholí to ženskou obřízkou. Jistě se na to těší všechny ženy a dovedu si totiž představit, kolik Evropanek touží být obřezáno a skončit s dalšími favoritkami v harému nějakého přivandrovalce.

Van der Bellen je rudozelená zrůda. Bohužel tato nákaza neuznává hranice a takových zrůd tady máme ve všech věkových kategoriích stále vzrůstající počet.

Lidé, probuďte se!

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…