Sládek (SPR-RSČ): Víme, komu hrabe v Brně

07.10.2017 6:34

Přiznám se, že jsem si část titulku vypůjčil od Reflexu.

Sládek (SPR-RSČ): Víme, komu hrabe v Brně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Ten jej sice ukončil otazníkem, avšak po přečtení jednotlivých bodů Strategie rozvoje města Brna do roku 2050 již nemůže být nejmenších pochyb o diagnóze naprostého šílenství, které postihlo celou brněnskou vládnoucí koalici (ANO, Žít Brno, Strana zelených, TOP 09 a KDU-ČSL, Piráti). Zde platí nade vší pochybnost poučka – kdo se nepoučí z historie, musí si ji prožít znovu.

Před nějakým časem jsem musel v souvislosti s vedením města Brna použít reminiscenci z období po komunistickém puči v únoru roku 1948. Také tehdy se do vedení města dostali úplní šílenci, kteří během několika let druhé největší město přivedli k totálnímu chaosu a krachu. Tehdy samotní komunisté museli tu tlupu postavit před soud a polovinu z nich pověsit, aby ukončili jejich šílené řádění.

Je dobré mít dlouhodobou vizi, nesmí to však být vize Adolfa Hitlera a jeho centrální plánování budoucnosti lidí.

Pár ukázek nápadů šílených mozků pobývajících na brněnské radnici:

Všeobecně panující nedůvěra ke spoluobčanům by se během padesáti let měla změnit v naprostou důvěru všech vůči všem.

Zdravit se asi budou „Buď dobrý“. Rozjásaní občané potom každou lichou neděli budou pochodovat dokola Svoboďáku, kolem sochy největšího černého č……!

Po Masarykově ulici a v Myší díře se povaluje stále více žebráků a bezdomovců, to by ovšem měl změnit další bod programu, který se nazývá „Změna podoby chudoby na přijatelnou úroveň“. Pokud to dobře chápu, nejde o odstranění chudoby, ale její maskování. Proto žebráci a bezdomovci povinně projdou oblečení mobilní sprchou a sušičkou, která přijede za nimi. Pokud při této proceduře omdlí budou odvezeni přímo do spalovny v jejíž dozorčí radě sedí Faltýnek mladší. Zbytek bude zahnán za plachtu pomalovanou předními brněnskými umělci. Spokojenost občanů tak nebude narušována trapným připomenutím už samotné existence chudoby.

Při výše uvedeném složení vládnoucí tlupy by bylo podivné, kdyby jedním z prvních bodů programu nebyla „Podpora různorodosti a zajištění rovného přístupu ke všem obyvatelům“. Za tímto účelem bude do Brna přivezeno několik tisíc přivandrovalců z Asie a Afriky. Při tomto importu bude dbáno na to, aby bylo zastoupeno co nejvíce kmenů, Somálci, Nigerijci atd. Rovný přístup k nim bude zabezpečovat armáda tlumočníků z a do češtiny. Vzhledem k tomu, že třeba jenom v subsaharské Africe se mluví více než 130 jazyky a nářečími a bylo by rasistické některé opomenout, zvýší se pro tyto účely rozpočet města o 60 000 000 korun ročně. První zdárný krok již tato radniční tlupa udělala, a to odhlasováním vytvoření pracovního místa pro tlumočníka z arabštiny, aby se nám proboha ti inženýři a doktoři nemuseli v rámci začleňování do společnosti učit náš jazyk a v poklidu si na úřadech, hlavně těch poskytujících sociální podporu, všechno vyřídili. Pro hlasovali zastupitelé z hnutí ANO, Žít Brno, Piráti, TOP 09, KDU-ČSL a Zelení.

Aby tyto náklady neneslo samotné město, budou podnikatelé muset zvýšit svoje dary pro město. Magistrát a jeho živnostenský odbor budou posuzovat každého podnikatele podle výše daru. Kdo nepřispěje, bude mít dveře magistrátu zavřené.

Dokonalé plánování budoucnosti musí ovšem také zajistit kulturní vyžití obyvatel náležitě ideologicky správné. Proto budou lidé povinně navštěvovat, a to pod trestem odebrání 3 bodů a pokuty až do 5 000 korun. Běda tomu, kdo alespoň dvakrát do roka nenavštíví Rómské muzeum!

Jelikož nový územní plán města Brna není a nebude, protože jsou proti ekoteroristé a piráti, využije se každá plocha ve městě k výstavbě kancelářských budov a obchodních center. Co na tom, že již dnes mnoho kanceláří zeje prázdnotou a nákupní centra jsou plná lidí, kteří si tam přišli sníst svačinu zabalenou z domova, protože o nějakých nákupech se jim může jenom zdát. Co na tom, že dostupné byty pro mladé rodiny nejsou a nebudou. Výpadek porodnosti přeci nahradí přivandrovalci. Jelikož se nebudou rodit děti, výrazně klesne i kojenecká úmrtnost, což je také jeden z bodů programu. Opravdu netuším, jak chce všemocný Magistrát zajistit pokles kojenecké úmrtnosti o 0,63% za 33 let.

Jelikož automobil bude v plánované diktatuře vyhrazen jenom pro vládnoucí tlupu budou občanům, kteří nejsou alespoň rodinnými příslušníky, zabavovány. Za tím účelem bude jednou měsíčně uspořádána loterie, která určí, kdo odevzdá automobil, neuposlechnutí bude trestáno veřejnou popravou za účasti školou povinných dítek. Tím se stane Brno CO2 neutrálním městem. Takto bude většina chodit pěšky anebo jezdit na kole. To uleví i státní a městské policii, která v současném děsivém kolapsu dopravy v Brně musí neustále pokutovat a odtahovat. Bude také možné stáhnout z křižovatek policisty v těsně předdůchodovém věku, kteří se nyní musí belhat v oblacích výfukových plynů, kdy člověk při pohledu na ně čeká, kdy svůj boj o holé přežití ve službě nezvládnou.

A zcela vážně Brno musí být do roku 2050 potravinově soběstačné. Tento požadavek zajistí magistrát navožením ornice na všechna náměstí. Aby byla usnadněna orientace občanů budou respektovány místní názvy. Například na Zelňáku se tedy bude logicky pěstovat zelí, na Monte Bů potom chovat hovězí dobytek atd. Pro potřeby pěstování žampionů bude vyčleněna kapucínská hrobka. Jedině Špilberk bude vyňat z tohoto programu naprosté potravinové soběstačnosti, protože bude obnovena jeho funkce vězení dále mučírny pro náměstka Hollana, který má tyto libůstky v oblibě a opevněného sídla pro vládnoucí koalici pro případ, že občanům dojde trpělivost a bude je nutné odehnat dělostřeleckou palbou.

Výsledkem tohoto plánu může být jedině brutální diktatura spojená s veřejnými popravami odpůrců a vystěhováním jejich rodin do pohraničí nebo alespoň do okresu Brno-venkov. I tady můžeme čerpat z historie, naštěstí zatím jen fiktivní. Horor, jehož autorem je E. A. Poe, spočívá v tom, že si pacienti psychiatrie vymění místo s lékaři. Příhodně se jmenuje „Podivný experiment“ a tak by se měl jmenovat i šílený plán brněnské vládnoucí koalice ANO, Žít Brno, Strana zelených, TOP 09 a KDU-ČSL, Piráti.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

6:23 Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

Rekonstrukce bazénu, která byla podle zjištění policie od počátku manipulována přes Petra Židka a sp…