Šojdrová (KDU-ČSL): Nesmíme to vzdát a musíme usilovat o to, aby Evropa byla bezpečnější

22.03.2016 14:00

Michaela Šojdrová k útokům v Bruselu: "Týká se to nás, týká se to těch, kteří pracují a žijí v Bruselu, ale týká se to nás všech v celé Evropě."

Šojdrová (KDU-ČSL): Nesmíme to vzdát a musíme usilovat o to, aby Evropa byla bezpečnější
Foto: Daniela Černá
Popisek: Michaela Šojdrová

"Jsem hluboce otřesena tím, co se dnes stalo v Bruselu. Je to další teroristický útok. Ukazuje se, že ta opatření proti terorismu nejsou dostatečná. Musíme daleko lépe spolupracovat. Musí daleko lépe pracovat policejní služby. Ukazuje se, že ta chuť a vůle dál zabíjet, mstít se, je mezi těmi teroristy velmi silná. A týká se to všech. Týká se to nás, týká se to těch, kteří pracují a žijí v Bruselu, ale týká se to nás všech v celé Evropě. My to nesmíme vzdát a musíme usilovat o to, aby Evropa byla bezpečnější. Musí policejní služby pracovat daleko silněji. Mě se ta situace velmi dotýká, protože v těch místech nejenom že pracuji jako europoslankyně v Evropském parlamentu, ale jsou tam také mí asistenti, kteří denně chodí v těch místech, kde právě dnes došlo k tomu výbuchu v metru. Myslím na oběti, na pozůstalé těch obětí a je to velký závazek pro nás pro všechny, abychom to nevzdali a proti teroristům a proti těm, kteří jsou nenávistní, abychom dále bojovali."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.