Šojdrová (KDU-ČSL): Rusové na olympiádu nepatří

24.02.2024 22:16 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k válce na Ukrajině.

Šojdrová (KDU-ČSL): Rusové na olympiádu nepatří
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michaela Šojdrová

Ukrajina už dva roky čelí Putinově agresi.

Bojuje i za nás.

Nezapomeňme, že je sice nejvyšší čas jednat o míru, ale Ukrajinu musíme v této chvíli podpořit ve válce, v boji proti Putinově agresi.

Nezapomínejme ani na skoro 20 tisíc dětí, které Rusové unesli do Ruska a dali je do adoptivních rodin na převýchovu. Děti jsou budoucností každého národa. Musíme jim pomoci dostat se domů, zpět do vlasti.

Nezapomínejme ani na více než 400 sportovců a trenérů, které Putinova armáda zavraždila. Většina ruských sportovců je právě z armádních klubů. Rusové na olympiádu nepatří.

Je důležité, aby olympiáda v Paříži byla i připomínkou na zavražděné ukrajinské sportovce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Eurovolby se blíží, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskusePotížista , 25.02.2024 6:21:29
Ježi bábu z KDU-ČSL je slyšet stále častěji. Černokněžnická Míša by teď ráda deportovala ruské děti z Ruska do banderovských zaměřovačů na jejich rodnou ukrainu. Před lety razila naprosto odlišný přístup v případě syrských vousatých sirotků, které přesazovala ostošest z neblízkého východu do střední Evropy! Opravdu si tato pomatená eurobakterie kokokolaborantské natvrdlosti myslí o Češích, že si už nevzpomenou na její názorové veletoče? Blbka papouškující za desetitisíce eur měsíčně každý hodnotový nesmysl, který jí v bruselském reichstagu předloží. Zdechovský v sukni. Voliči, chcete mě? Jsem veselá, jsem hravá!! Vaša pizža z Kroměříža.

|  10 |  0

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …