Šolle (KDU-ČSL): Volební štáby již pracují a každá pomocná ruka dobrá

20.07.2020 11:30

Dopis předsedy PMO Mgr. Víta Šolleho členům.

Šolle (KDU-ČSL): Volební štáby již pracují a každá pomocná ruka dobrá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo KDU-ČSL

Vážené sestry, vážení bratři,   na počátku léta bych Vám i vašim blízkým rád popřál krásné a pohodové dovolené.

V krátkosti bych rád informoval o nadcházejích akcích, které nás čekají v druhé polovině t. r. Jsou to především senátní volby, kdy na Praze 1 bude obhajovat svůj mandát prof. Václav Hampl, na Praze 5 má naši podporu stávající senátor Václav Láska a na Praze 9 podporujeme společného kandidáta s ODS Eduarda Stehlíka. Volební štáby již pracují a připravují volební kampaně a každá pomocná ruka v kampani bude důležitou součástí. Po skončení volební kampaně nás čeká celopražská programová konferrence, která se uskuteční v sobotu 24. října 2020 od 9 hodin ve velkém sále Paláce Charitas. Hlavní koordinátorkou konference bude D. Křivánková a garanty jednotlivých sekci T. Philipp – bydlení, V. Šolle – školství, T. Sunegha – doprava, P. Tůmová- životní prostředí. Rád bych zmínil ještě jednu důležitou akci, a to požehnání Mariánského sloupu na Staroměstském náměstí, které je plánováno na soboru 15. srpna 2020 ve 12 hod.

Vážené sestry, vážení bratři, máme před s sebou opět úkol, dokázat, že pražští lidovci dokážou přispět k dobrým výsledkům celé KDU-ČSL a věřím, že to společně dokážeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

13:04 Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.