Šrámek (ANO): Důvěra našich členů je pro mě naprosto zásadní

09.02.2016 13:59

Současné vedení největší místní organizace ANO v Plzeňském kraji obhájilo svůj mandát.

Šrámek (ANO): Důvěra našich členů je pro mě naprosto zásadní
Foto: ANO
Popisek: Pavel Šrámek

Včera ve večerních hodinách se volilo vedení Místní organizace centrálního obvodu Plzeň 3, která je se svými 33 členy největší místní organizace hnutí ANO v kraji. Delegáti jasně ocenili dosavadní práci a směřování současného vedení a potvrdili mu mandát i na nadcházející dva roky. Předsedou byl znovu zvolen poslanec Pavel Šrámek a posty místopředsedů obhájili Vladimír Krákora a David Procházka, místostarosta centrálního plzeňského obvodu. Novým členem vedení se stal revizor Jiří Sládek, který ve funkci nahradil Jakuba Šauera.

„Jsem velmi rád, že jsme dostali takovou důvěru a obhájili svůj mandát i na další dva roky. Velice si toho vážím. Důvěra našich členů je pro mě naprosto zásadní“, řekl po volbě znovuzvolený předseda Pavel Šrámek a dodal, že následující dva roky budou lety konsolidace a upevňování naší pozice na ÚMO3 a na městě. „Nikdo není dokonalý, udělali jsme chyby, ale kladné výsledky zcela jednoznačně převažují“, pronesl Šrámek a připomněl, že MO3 není jen největší místní organizací, ale i nejúspěšnější, co se týká volebních výsledků. „V únoru 2014, když jsme zakládali organizaci, nás bylo 6, nyní je nás 33 a dalších několik uchazečů na členství čeká. Je to obrovský posun, kus práce za námi a další práce před námi. Nadcházející dva roky budou prioritně o podpoře jiných voleb než do obvodu, ve kterých jako nejsilnější organizace musíme pomoci“, doplnil další směřování závěrem Šrámek.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.