Starostové pro jižní Moravu: Soutěž o největší jihomoravskou díru

22.07.2016 13:05

Starostové pro jižní Moravu organizují hlasovací anketu o největší výmol na jižní Moravě.

Starostové pro jižní Moravu: Soutěž o největší jihomoravskou díru
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

Tristní stav pozemních komunikací v Jihomoravském kraji. Téma, které trápí většinu obyvatel našeho kraje. Starostové se rozhodli pomoci. Vítězný výmol hodlají opravit bez pomoci veřejných rozpočtů na vlastní náklady. V současné chvíli soutěží na stránce (ZDE) osm děr na silnicích. Jsou mezi nimi výmoly brněnské, vesnické i ty na vozovkách mezi dvěma obcemi. „Anketu jsme teprve otevřeli, vyhrát může kterýkoliv výmol. I ten ve vaší vesnici. Pošlete nám fotku, hlasujte a my vám jej přijedeme opravit,“ sděluje jednoduchý návod jak se zapojit a se „svým“ výmolem v anketě uspět krajský předseda Starostů Radomír Pavlíček.

Aktuálně první příčku drží výtluk v obci Březina, která je relativně malou obcí v jižní části Drahanské vrchoviny. „Aktuální pořadí je důkaz, že může vyhrát skutečně každý. Už nás nebaví jenom krčit rameny. Jsme starostové, staráme se, tak pomůžeme alespoň v jednom místě,“ dodává starosta Brna-severu a kandidát na hejtmana Martin Maleček.

Starostové pro jižní Moravu hodlají vyčlenit část prostředků na kampaň a investovat ji právě do oprav vítězné silnice. „Slibujeme si od akce hlavně to, že se nám podaří vtáhnout lidi do místního dění. Aby se zajímali o své okolí. Dáváme jim bezplatnou šanci změnit svůj kousek světa jenom tím, že se aktivně zapojí,“ vysvětluje podstatu soutěže Martin Maleček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice