Štěpánek (TSS): Věc, která je u politika obzvlášť důležitá

27.09.2021 9:09 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k zásadovosti předsedkyně Trikolóry Zuzany Majerové Zahradníkové

Štěpánek (TSS): Věc, která je u politika obzvlášť důležitá
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Spisovatel, hudebník Petr Štěpánek

Jestli někomu opravdu přeju volební úspěch, je to Zuzka Majerová. Ne proto, že jsme už léta přátelé, ale pro její pracovitost, píli a nasazení. Fakt asi neznám nikoho jiného, kdo by před volbami s větší poctivostí obrážel města i vesnice při kontaktní kampani a po večerech či na cestách ještě neúnavně psal a postoval příspěvky na sociální sítě.

A pak je tu ještě jedna důležitá věc, která je u politika obzvláště důležitá. Zuzce na rozdíl od mnoha jiných nechybí smysl pro spravedlnost. A také charakter. Když Fiala a spol. nachystali na mladého Klause onu levárnu s jeho vyloučením, byla Zuzana jediná z celého poslaneckého klubu ODS, kdo se postavil na stranu elementární lidské slušnosti, solidarity a spravedlnosti. A udělala to přes to, že pro ni osobně to znamenalo opustit jistotu zavedené strany a vykročit do neznáma.

Zmiňovanou píli a nasazení ocenili voliči před čtyřmi lety množstvím kroužků, které Zuzce ve výsledku pomohly přeskákat na kandidátce z nevolitelného na první místo a usednout ve sněmovně. Stejné pracovní nasazení nyní tahle pohledná zrzka předvádí coby předsedkyně volební formace Trikolora Svobodní Soukromníci a kandidátka na premiérku. Budu opravdu rád, když to voliči ocení i tentokrát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

14:07 Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

Europoslanci dnes schválili vylepšená opatření pro dovoz, vývoz a tranzit střelných zbraní, jejich k…