Svoboda a přímá demokracie: Cenzurují nás! Za vaše peníze...

11.10.2015 14:04

Česká televize a Český rozhlas doslova CENZURUJÍ mě a naše hnutí SPD. Přestože máme po třech měsících od založení skvělé volební preference téměř 5% a nadále stoupáme a podporuje nás statisíce občanů ČR, kteří televizi i rozhlas povinně platí, tak Česká televize i Český rozhlas ODMÍTAJÍ prezentovat naše názory, odmítají vysílat naše tiskové konference a odmítají mě pozvat do pořadů, stejně jako zástupce jiných parlamentních stran. Proto nás není vůbec v televizi vidět a v rozhlase slyšet. Důvod je jednoduchý - naše názory jsou nepohodlné a proto naše hnutí cenzurují. ZA VAŠE PENÍZE.

Svoboda a přímá demokracie: Cenzurují nás! Za vaše peníze...
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura na besedě s občany v obci Vyšní Lhoty

Českou televizi i Český rozhlas řídí Rada ČT a Rada ČRo, jejiž členové jsou voleni většinou ve Sněmovně, takže naše SPD zástupce v těchto radách nemá. A ostatní politické strany cíleně ve spolupráci s vedením ČT a ČRo manipulují vysílání tak, aby to těmto stranám vyhovovalo. A naopak, aby o naší SPD nebylo slyšet. Vše opět za Vaše peníze. Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. Necháte si toto chování veřejnoprávních médií donekonečna líbit? 

Opakovaně žádáme vedení ČT a ČRo, aby umožnilo statisícům našich voličů, aby se dozvěděli naše politické názory. Odmítají to. Přitom jsou pracovníci televize i rozhlasu placení z veřejných peněz, z peněz Vás občanů. To je normální sprostá manipulace a podvod na občany. Má vůbec smysl mít taková zmanipulovaná veřejnoprávní média?

Například tento týden proběhla ve Sněmovně další tisková konference našeho hnutí SPD, kterou ČT opět nevysílala, na rozdíl od ostatních stran, protože se v ČT bojí, že lidé uslyší pravdu. Podívejte se na video. A jestli s námi souhlasíte, prosím sdílejte, ať se co nejvíce lidí dozví fakta, která ve zmanipulovaným médiích nezazní.

Předseda hnutí Tomio Okamura:
Hnutí Svoboda a přímá demokracie v minulých dnech ve Sněmovně navrhlo usnesení vyzývající vládu k demisi a navrhlo politickým klubům podpořit podpisy poslanců hlasování o nedůvěře vlády. Důvodem bylo rozhodnutí vlády neklást odpor zásadnímu porušení suverenity České republiky. Tímto porušením je rozhodnutí o povinných kvótách pro přijímání ilegálních imigrantů. Stát, který přestane rozhodovat o tom, kdo může přijít na jeho území, ztrácí jeden ze základů své suverenity.

Pozice našeho hnutí byla a je zásadní. Opakovaně navrhujeme referendum o vystoupení z EU a nyní jsme podnikli kroky vyjadřující nedůvěru vládě. Vládu, která nehájí do konce základní znaky samostatnosti a suverenity České republiky, občané této země nepotřebují. Naše kroky ve Sněmovně ukázaly v celé nahotě stav české politiky. Čekali jsme, že vládní strany budou proti. Česká vláda je dokonale podřízena Bruselu a dnes je to vláda nesvobodné a podřízené země. Nečekali jsme podporu TOP 09. Zcela však spadly politické kulisy u ODS, KSČM a především u poslanců Úsvitu národní koalice. Tyto politické strany přes svoji rétoriku jsou smířené se ztrátou suverenity naší republiky. Jsou smířené s postupným příchodem islámských imigrantů a jsou smířené s důsledky těchto událostí pro naši svobodu a demokracii.

Ve Sněmovně je jediná skutečná opozice a tou je hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). Politické strany ve Sněmovně jsou bez programu, jsou politicky prázdné a ztratily schopnost hájit zásadní zájmy České republiky. Česká politická scéna se stala divadlem. Poslední mediální skandály s fotomontážemi a mediální vystupování politických představitelů ukazuje pravou tvář takzvané odpovědné politiky. Sprostota, politická korupce, mafiánské metody a arogance. Nás označují za extrémisty a populisty. Naše hnutí má jasné a zásadové postoje k dnešní imigrační krizi. Brusel je příčinou této krize. Chceme proto referendum o vystoupení z Evropské unie. Tato vláda důsledně nehájí zájmy naší země. Žádáme její demisi. Hnutí Svoboda a přímá demokracie je dnes jediným politickým subjektem ve Sněmovně, který důsledně odmítá zánik české státnosti a islamizaci.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec


Místopředseda hnutí SPD Radim Fiala:
Chci využít této tiskové konference k tomu, abych komentoval prohlubující se mediální manipulaci s občany České republiky. Islamizace, imigrační krize, demontáž suverenity České republiky, útoky na prezidenta republiky, krize na Ukrajině a Sýrii, to jsou témata, kde je s občany naší země manipulováno způsobem, který odpovídá metodám normalizačních médii. Česká televize dnes nehájí zájmy českých občanů, ale řídí se pokyny administrativy EU. Jsou zamlčovány a bagatelizovány informace ukazující rizika islamizace a ilegální imigrace.

Jsou potlačovány informace o opozičních politických postojích, včetně názorů a postojů hnutí Svoboda a přímá demokracie. Místo objektivní informace vytváří Česká televize jednostranný pohled, kde cenzuruje politické postoje odmítající stávající způsob evropské integrace a multikulturalismus. Cenzuruje projevy vlastenectví a legitimní obhajoby zájmů našeho národa. Podobný postup připravuje půdu pro zásadní omezování svobody slova. Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje způsob zpravodajství České televize za jednostranný a odporující jejímu poslání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce