TOP 09: Expedice nEUhneme oslovila tisíce lidí

14.07.2017 22:11

Celkem 18 zastávek měla Expedice Neuhneme, se kterou TOP 09 objela během minulých dvou měsíců všechny české kraje. Politici TOP 09 oslovili na desítkách osobních setkáních na zajímavých místech v regionech až tisíc lidí.

TOP 09: Expedice nEUhneme oslovila tisíce lidí
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Nad programem se zájemci potkali s Karlem Schwarzenbergem, Miroslavem Kalouskem, Markem Ženíškem, Markétou Adamovou, Leošem Hegerem a dalšími krajskými volebními lídry i experty strany. „Bavili jsme se o našem programu a sloganu ´Neuhneme´. Občas jsme se setkali s kritikou nebo nepochopením. Ale právě to nás motivuje náš program vysvětlovat a přesvědčovat lidi o tom, že TOP 09 je v říjnovém hlasování jedinou správnou volbou,“ řekl Marek Ženíšek na setkání v České Lípě.

Expedice zamířila do rodinných firem, za živnostníky, farmáři, místními podnikateli, ale také do pečovatelských domů, kulturních institucí nebo neziskových organizací. Diskutovalo se o tom, jak moc stát zasahuje nebo má zasahovat do podnikání, fungování firem i do života občanů. A také o tom, jak by měla vypadat budoucí úspěšná Česká republika. Desítky lidí se v závěru každé krajské expedice potkali při diskusi „na pivu s Mirkem nebo Karlem“. „Chceme, aby stát co nejméně vstupoval lidem do života, aby jim co nejméně překážel,“ řekl Miroslav Kalousek během debaty ve známé hospodě u Mrzouta v Neplachovicích u Opavy. Jen video z tohoto setkání se Starým mrzoutem viděly za první den desítky tisíc lidí.

Při návštěvě památníku Antonína Dvořáka ve Vysoké u Příbramě si milovník klasické hudby Miroslav Kalousek zavzpomínal na vnuka slavného skladatele, kterého osobně znal. V Plzni přišel politiky pozdravit známý herec a režisér Antonín Procházka, ve Velkém Meziříčí zase ekonom Tomáš Sedláček a místní Jan Podstatzký – Lichtenstein.

O Expedici Neuhneme byl velký zájem přímo v krajích, kde s politiky přišlo diskutovat v součtu až tisíc lidí, a také na sociálních sítích. Fotky a videa ze setkání během expedice sledovalo 23 tisíc lidí, akce pak vyvolaly 77 300 reakcí, během kterých uživatelé sociálních sítí diskutovali, lajkovali nebo sdíleli příspěvky a komentáře. „Děkujeme všem, kteří se s námi přišli pobavit o našem programu a budoucnosti naší země. Česká republika stojí na křižovatce a my chceme, aby se po volbách vydala správnou cestou. Aby byla součástí pevného jádra Evropské unie a nepatřila do holdingu jednoho oligarchy. Z našeho programu neuhneme,“ uvedla místopředsedkyně TOP 09 Markéta Adamová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…