TOP 09: Vytvořme širokou koalici pro krajské volby v Moravskoslezském kraji

10.01.2020 10:07

Tříkrálová výzva moravskoslezské TOP 09 k vytvoření koalice pro krajské volby

TOP 09: Vytvořme širokou koalici pro krajské volby v Moravskoslezském kraji
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Krajský výbor TOP 09 Moravskoslezského kraje jednomyslně přijal 6. ledna 2020 usnesení, kterým vyzývá STAN, KDU-ČSL, ODS, Stranu Zelených, OSTRAVAK, Pirátskou stranu a případně další politická uskupení,  aby v Moravskoslezském kraji spolu s TOP 09 vytvořily širokou předvolební koalici  pro krajské volby 2020, v níž by při vědomí volební síly jednotlivých subjektů byly zastoupeny a spolupracovaly všechny tyto strany a hnutí.

„Variantu široké koalice podporuje TOP 09 v Moravskoslezském kraji od začátku více než půl roku trvajících jednání s ostatními stranami. Domnívám se, že taková předvolební koalice nejlépe odpovídá poptávce velké části občanské veřejnosti po větší spolupráci parlamentních opozičních stran a nabídce nepopulistického programu pro budoucnost, a to na úrovni celostátní i regionální,“ říká krajský předseda TOP 09 Martin Packa.

Moravskoslezská TOP 09 vyzývá krajské organizace uvedených stran a hnutí k zahájení společné práce na přípravě programu pro Moravskoslezský kraj, volební kampaně a k sestavení koaliční kandidátky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!