Trikolóra: Ve vedení hnutí je Jihočech

02.04.2020 9:41

Novým místopředsedou Trikolóry se stal Jihočech Dalibor Uhlíř. Dnes ho zvolilo předsednictvo na uvolněné místo po Norbertu Hlaváčkovi, který před dvěma měsíci z hnutí vystoupil. Uhlíř je zároveň předsedou jihočeské krajské organizace Trikolóry.

Trikolóra: Ve vedení hnutí je Jihočech
Foto: Trikolóra
Popisek: Trikolóra

„Chci se zaměřit zejména na manažerské řízení uvnitř strany. A to jak směrem k jednotlivým krajským organizacím, tak směrem k odborným garantům. A co se letošních voleb týče, mým cílem je uspět v řadě krajů,“ uvedl nový místopředseda Trikolóry.

Dalibor Uhlíř se narodil 15. 2. 1973 v Českém Krumlově. Na Newport University Ostrava vystudoval ekonomiku a management. Působil jako podnikatel a manažer českých firem, developer a realizátor investičních projektů. V současnosti je ředitelem a majitelem jihočeských poboček firmy InterCars CZ.

„I když jsem v současnosti nejvýše postaveným Jihočechem v Trikolóře, kandidátku do krajských voleb v kraji nepovedu. Budu na druhém místě za Ivanou Kerlesovou, mluvčí hnutí,“ doplnil Dalibor Uhlíř.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL