Udženija (ODS): Bydlení v Praze se nesmí dál prodražovat

14.10.2019 18:42

Opoziční občanští demokraté nesouhlasí s plánem pražské koalice na zvýšení poplatků za komunální odpad. Podle předsedkyně zastupitelů ODS Alexandry Udženija to povede k dalšímu zdražení bydlení v Praze.

Udženija (ODS): Bydlení v Praze se nesmí dál prodražovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija, 1. místopředsedkyně ODS

„Zvýšení poplatků za komunální odpad o 30 % je dalším důkazem neschopnosti vedení hlavního města. Rada by měla řešit, jak život Pražanům usnadnit, místo toho však přichází s dalším plánem, jak bydlení v Praze ještě zdražit, obdobně, jako v případě zvýšení daně z nemovitosti. Lépe se po roce vládnutí Pirátů, Prahy sobě a Spojených sil daří asi jenom kamarádům koaličních představitelů, Pražanům bohužel ne. Očekávala bych, že místo projídání rozpočtu a následném zdražování života Pražanům, začne koalice nejprve šetřit sama u sebe,“ uvedla předsedkyně zastupitelského klubu ODS Alexandra Udženija.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

23:08 Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě