Udženija (ODS): Ještě není dobojováno

05.10.2020 15:41

Komentář na facebookovém profilu k letošním volbám

Udženija (ODS): Ještě není dobojováno
Foto: Hans Štembera
Popisek: 1. místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija

Krajské volby jsou za námi a teď se naplno jedná o krajských koalicích. Držím kolegům z ODS palce, protože vím, že máme v krajích velmi schopné politiky, kteří jsou připraveni spravovat kraje tak, aby sloužili zájmům a potřebám vás, občanů.

Ale ještě není dobojováno. V pátek a sobotu nás čeká druhé kolo voleb do Senátu. Senát bývá často podceňován, ale v poslední době vidíme, jak důležitou součástí naší demokracie je. Je to protiváha vládě i Poslanecké sněmovně.

V čele Senátu je v současné době skvělý Miloš Vystrčil, který je nejen důstojnou náhradou za mého milovaného Jaroslava Kuberu, ale hlavně státníkem se vším všudy. Hrdý, upřímný, čestný, odvážný a pracovitý. Naše země přesně takového předsedu Senátu potřebuje.

Proto bych vás všechny poprosila, abyste určitě šli o víkendu k volbám a podpořili kandidáty ODS. Nejen proto, že jsou to velmi kvalitní kandidáti, kteří vás budou důstojně reprezentovat, ale i proto, že na výsledku bude záležet, zda Miloš Vystrčil obhájí křeslo předsedy Senátu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…