Udženija (ODS): Tohle je totální nehoráznost. Proti-podnikatelská vláda v akci

16.12.2019 14:27

Komentář na facebookovém profilu ke krokům vlády

Udženija (ODS): Tohle je totální nehoráznost. Proti-podnikatelská vláda v akci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija

Víte, jak napumpovat deficitní státní rozpočet v průběhu roku? Začnete vymáhat státní výpalné na malých a středních podnikatelích!

Tohle je totální nehoráznost a nemůžu ani věřit, že to prošlo do dalšího kola v Poslanecké sněmovně.

Tahle proti-podnikatelská vláda chce změnit daňový řád a prodloužít lhůtu na vracení daňového odpočtu u DPH z 30 dní na 45 dní. Patnáctidenní plošné prodloužení pro všechny ale může znamenat, že zejména menší firmy budou muset u bank shánět půjčky či kontokorenty k zaplacení svým dodavatelům nebo zaměstnancům.

Kdo někdy podnikal, tak moc dobře ví, co to např. v období růstu firmy znamená bojovat s cash flow. Tímhle plošným zásahem chce asi stát nebo nějaký holding zlikvidovat další nepohodlnou konkurenci v podobě malých a středních podnikatelů.

Ja to říkala už od počátku zavedení #EET, že to bude jen špička ledovce represí a destrukce aktivní a samostatné střední třídy. No a bohužel se to každý rok jen potvrzuje.

ODS - Občanská demokratická strana zabojuje, aby to nikdy nespatřilo světlo světa! Co na tuhle nehoráznost říkáte pane ministře Karel Havlíček - vy, který jste roky zastupoval zájmy malých a středních podnikatelů v #AMSP?

Podnikatelé! Prosím sdílejte to a vyvíjejte nyní tlak na Poslaneckou sněmovnou, kde má většinu polokomunistická koalice. Jsem připravena vám pomoci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…