Úsvit-NK: Ministři jednají naprosto zbaběle. Mají za nás bojovat!

23.09.2015 12:41

Vláda dnes rozhodla o tom, že nepodá žalobu na EU kvůli protlačení povinných uprchlických kvót. Situaci výmluvně shrnul vicepremiér Babiš, který řekl, že by nám to EU vrátila i s úroky, a že jsou mu milejší evropské dotace.

Úsvit-NK: Ministři jednají naprosto zbaběle. Mají za nás bojovat!
Foto: Úsvit - národní koalice
Popisek: Miroslav Lidinský

„Vláda jedná naprosto zbaběle. Ministři nechápou, že je čeští občané zvolili do pozic, aby hájili jejich zájmy a ne, aby hájili zájmy Německa nebo Evropské unie. Mají za nás bojovat a ne sklápět před Merkelovou a spol. hlavu,“ řekl k vývoji předseda klubu Marek Černoch.

„Rozdíl v tom, co je odvážná a co zbabělá reakce, lze jasně vidět. Slováci kvóty neakceptují a budou bojovat. Sobotka, Babiš a spol. ustupují hanebně nátlaku. Bojovat je možné. Až příliš mi to připomíná tituly novin z roku 1938 o tom, že nám vlastní spojenci diktovali jako poraženým,“ dodává předseda strany a válečný veterán Miroslav Lidinský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hampl: Nechutné výmluvy docenta Tuleji na svou doktorandku

14:17 Senátor Hampl: Nechutné výmluvy docenta Tuleji na svou doktorandku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nominaci Pavla Tuleji na post ministra pro vědu.