Úsvit-NK: Sobotka musí vysvětlit, co řeší na soukromém mailu

05.01.2016 21:50

Premiér Sobotka na svém soukromém mailu řeší nejen státní bezpečnost, ale také jak oklamat občany ČR. Úsvit se nyní o to více obává o data občanů, které stát získá kvůli EET. Cynismus, se kterým se premiérovi poradci domlouvali dopředu s „nezávislými“ agenturami na výzkumu veřejném mínění, je odporný a dokazuje, že pro ČSSD jsou občané jen „legalizace vlády přes volební výsledky.“ První čtení zveřejněného materiálu dokazuje, že ministr Chovanec se jel nechat do Bruselu jen přehlasovat v otázce kvót a vláda hrála na české občany divadlo.

Úsvit-NK: Sobotka musí vysvětlit, co řeší na soukromém mailu
Foto: Úsvit-NK.
Popisek: Úsvit-NK.

Vzhledem k tomu, že někteří aktéři komunikace již potvrdili její pravost a Úřad vlády vše vyšetřuje, je zřejmé, že se jedná o skandál podobný tomu, který měla Hillary Clintonová. Doufáme, že spřátelené agentury nepřesvědčí média, aby celou věc zametla pod koberec. Je potřeba, aby vláda šla s pravdou ven a přestala obelhávat občany. Jediný, kdo ji k tomu může donutit, jsou média.

Neuvěřitelné také je, že premiérovi poradci vidí v imigraci zejména vlastní byznys a šanci na nově vytvořená místa ve státní správě. Zájmy a bezpečnost ČR jsou jim ukradené.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…