Vandas (DSSS): Novelizace trestního zákona jako kladivo na nepohodlné?

27.12.2017 9:10

Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) považuje návrh poslanců hnutí SPD na doplněním trestního zákona o slůvko "ideologie" za velice nebezpečný.

Vandas (DSSS): Novelizace trestního zákona jako kladivo na nepohodlné?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomáš Vandas

V konečném důsledku nemusí být v případě jeho schválení totiž vůbec postihován islám, ale i občané našeho státu, kteří nesouhlasí s multikulti politikou, imigranty, manželskými svazky homosexuálů apod. I oni byli přece mnohokrát označeni za šiřitele nenávisti ve společnosti. A z vlastní zkušenosti moc dobře známe českou postkomunistickou justici, která  si takový zákon ohne podle své vůle a svévole.
 
DSSS v této souvislosti opakovaně požaduje, aby byla islámská ideologie přímo vepsána a označena v zákoně, stejně tak požadujeme rozpuštění všech organizací, propagujících islám. Jedině tak bude možné ubránit naší kulturu, tradice a národní suverenitu, před nebezpečím islámské expanze, tak jak to vidíme v současné západní Evropě.
 

Tomáš Vandas

  • DSSS
  • předseda DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Bez války by Fialova vláda přišla o poslední téma

10:14 Schillerová (ANO): Bez války by Fialova vláda přišla o poslední téma

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k antikampani koalice SPOLU.