Vaněk (ODS): Má ještě vůbec smysl ty EUronesmysly komentovat?

24.09.2015 16:09

V Evropské unii musí platit minimální standardy pro péči o běžence a pro průběh azylového řízení, prohlásila ve čtvrtek v projevu ve Spolkovém sněmu německá kancléřka Angela Merkelová

Vaněk (ODS): Má ještě vůbec smysl ty EUronesmysly komentovat?
Foto: Archiv ODS
Popisek: Tomáš Vaněk

Německý kancléř se opět pokouší nařizovat okolním zemím, co mají dělat.  Tentokrát jak mají vlády zacházet s penězi svých daňových poplatníků.

A není třeba velké fantazie k tomu si představit, jak by to vypadalo v praxi.  Běženci, kteří zde nikdy nepracovali, o nic se zde nezasloužili a z největší pravděpodobností nic takového ani dělat nebudou (zkušenosti z okolních zemí) budou mít větší příjmy než naši důchodci, kteří celý život dřeli.  A protože těch běženců bude díky moudrým „EUroelitám“ povinně čím dál tím víc,  bude životní úroveň našich občanů vytrvale klesat.

Jak může vůbec někdo soudný něco takového vypustit z úst?  A jak si vůbec někdo může představovat, že by nás takové „elity“ měli vést?  Kam si jistě každý doplní sám.... A není už nejvyšší čas říct už toho bylo dost?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice