Veleba (SPO): Národe, probuď se! V sobotu na Hradčanském náměstí v Praze

03.03.2015 21:03

V předvečer druhého výročí vstupu Miloše Zemana, prvního českého prezidenta zvoleného lidem této země, na Pražský hrad se v Praze uskuteční shromáždění na podporu demokracie a českého prezidenta pod názvem „Národe, probuď se!“.

Veleba (SPO): Národe, probuď se! V sobotu na Hradčanském náměstí v Praze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jan Veleba

Akce se bude konat v sobotu 7. března od 14 hodin na Hradčanském náměstí v Praze. „Ve 14 hodin zavítá mezi nás, účastníky, i pan prezident Miloš Zeman,“ uvedl senátor Jan Veleba. Cílem setkání je podle slov senátora Veleby jasně a hlasitě vyjádřit postoj tzv. mlčící většiny k zásadním otázkám současné doby, jak vnitřním, tak i mezinárodním.

„Vyjádříme se a dáme najevo své názory k sílící kampani proti českému prezidentovi, k dezinformacím veřejnoprávních a dalších médií a stejně tak k velmi kritické mezinárodní situaci. Česká republika je naším společným domovem a my se v něm chceme cítit jako plnohodnotní svobodní občané a nechceme, aby naše životy, naše osudy řídil a ovlivňoval někdo jiný,“ zdůraznil dále senátor Veleba.

Kontaktní osobou, na kterou se v případě jakýchkoli dalších informací mohou zájemci obracet je hlavní koordinátor akce Marian Keremidský, Email: demokrat@centrum.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Veleba

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…