Velebný (ČSSD): Je důležité vystupovat jednotně a neštěpit stranu

14.03.2017 13:03

Poslanec Ladislav Velebný se společně s delegáty z Bruntálska zúčastnil 39. Sjezdu ČSSD. Zároveň tak pogratuloval zvolenému vedení strany.

Velebný (ČSSD): Je důležité vystupovat jednotně a neštěpit stranu
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Na brněnském výstavišti v pátek 10. a v sobotu 11. března 2017 proběhl 39. Sjezd České strany sociálně demokratické. Z Bruntálska se ho zúčastnilo celkem deset delegátů, z toho osm delegátů s hlasem rozhodujícím (místopředsedkyně OVV ČSSD Bruntál Alena Jašová, předseda MO ČSSD Rýmařov Marek Bocián, předseda MK MSD Bruntálsko Radek Vráblík, předsedkyně SDŽ Bruntál Marie Velebná, předseda KS ČSSD Bruntál Jan Dohnal, členové ČSSD Josef Hercig, Milan Milián a Helena Kudelová) a dva delegáti s hlasem poradním (místopředseda OVV ČSSD Bruntál Jaroslav Kala a místopředseda KVV ČSSD MSK Ladislav Velebný).

Delegáti na 39. sjezdu v Brně rozhodli o novém složení vedení České strany sociálně demokratické. Post předsedy již počtvrté obhájil Bohuslav Sobotka. Prvním místopředsedou byl zvolen Milan Chovanec. Jako místopředsedy delegáti zvolili Michaelu Marksovou, Lubomíra Zaorálka, Jana Birkeho, Jana Hamáčka a Petra Dolínka. Bruntálský region v ÚVV ČSSD bude zastupovat Marek Bocián, v ÚKK ČSSD opět Jaroslav Kala.

Dvoudenního sjezdu se zúčastnil také poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný. „Gratuluji nově zvolenému vedení strany! Je důležité, abychom nyní jednotně vystupovali na veřejnosti a do médií a neštěpili stranu. Naší prioritou je dobře se připravit na volební kampaň a zdolat souboj s našimi politickými protivníky. Zároveň děkuji svým delegátům z Bruntálska, že na sjezdu odvedli kus práce a výborně zastupovali náš region,“ doplnil poslanec Velebný.

Delegáti také projednávali dlouhodobý program strany, její další směřování a přípravy na volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.