Vích: Koalice SPD a SPO v Libereckém kraji má v tématech jasno

07.08.2016 8:26

Do krajských voleb v Libereckém kraji se přihlásilo 20 politických subjektů. Jedná se vesměs o klasické politické strany s celostátní působností. Výjimku tvoří Starostové pro Liberecký kraj (STAN) a Změna pro Liberecký kraj (ZpL).

Vích: Koalice SPD a SPO v Libereckém kraji má v tématech jasno
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Radovan Vích (SPD)

Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) vzniklo zhruba před rokem jako důsledek puče v hnutí Úsvit na jeho zakladatele Tomia Omuru. Byla to touha po moci a penězích co vedlo pučisty z Úsvitu k tomuto kroku. Tomio Okamura založil bez jakýchkoliv finančních prostředků hnutí SPD, které má k dnešnímu dni cca 9800 členů a tím se stává jednou z pěti největších politických stran a hnutí v rámci celé České republiky. Hnutí SPD prosazuje radikální změnu politického systému, chceme přímou demokracii, referendum a odvolatelnost politiků a požadujeme jejich hmotnou a trestní odpovědnost. Požadujeme vypsání referenda o vystoupení z EU. Chceme zákon o prokázání původu majetku a to zpětně. Chceme konec zvyšování  daní. Budeme vytvářet nová pracovní místa a podpoříme proto podnikatele a živnostníky. Nedovolíme další okrádání občanů lichvářskou a exekutorskou mafií. Chceme právo a spravedlnost. Nechceme drahý a nefunkční sociální systém, chceme systém podporující všechny slušné lidi, seniory, rodiny s dětmi, zdravotně postižené občany i děti ohrožené bídou. Chceme budoucnost bez dluhů. Nechceme být provincií EU, chceme rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku – naši vlast.

Do krajských voleb 2016 v rámci Libereckého kraje vstupujeme jako Koalice hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) a Strana Práv občanů (SPO), známá také jako „Zemanovci“. Důvodem je skutečnost, že máme velmi blízké programy. Chceme mít kraj bezpečnější, a proto nechceme na území našeho kraje budovat žádná azylová a detenční zařízení a mešity pro ilegální imigranty. Podporujeme prezidenta Miloše Zemana a jeho názory na přímou volbu starostů a hejtmanů. Požadujeme přímou volbu generálního ředitele ČT a do prověření jejího hospodaření budeme navrhovat osvobození od koncesionářských poplatků všechny seniory. Chceme stejnou úroveň zdravotní péče pro všechny občany kraje na odpovídající úrovni a to zejména v jeho okrajových částech. Chceme investice na rozvoj infrastruktury do okrajových částí kraje a tím zvýšit úroveň kvality života místních občanů. Chceme snížit zadlužení našeho kraje a máme také výhrady k hospodaření s vodou a lesy na jeho území. Požadujeme vyřešení finanční kompenzace případné sanace zásoby podzemních vod v celém jizerskohorském pásu před plánovaným prolomením těžebních limitů v hnědouhelném dole Turów-Bogatyně. Obecně chceme, aby se všem obyvatelům Libereckého kraje žilo lépe. Jsme také přesvědčeni, že politika nejen na krajské úrovni potřebuje nové tváře.

Přijďte proto podpořit svým hlasem Koalici Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) a Stranu Práv Občanů (SPO) v krajských volbách 7-8. října 2016. Potřebujeme Váš hlas k tomu, abychom mohli věci změnit ve Váš prospěch. Děkujeme.

Ing. Radovan Vích
Předseda Regionálního klubu SPD LBK a volební lídr společné kandidátky SPD a SPO LBK

Převzato z profilu.

Ing. Radovan Vích

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.