Vítek (Patrioti): Kdy obsadí radikální muslimové kavárnu Slavia?

15.12.2014 19:23

V Sydney před více než hodinou zapadlo slunce. Zhruba ve stejnou chvíli podle novináře Chrise Reasona zhasla světla v kavárně. Nyní je v oknech podniku vidět pouze vlajka s arabským nápisem.

Vítek (Patrioti): Kdy obsadí radikální muslimové kavárnu Slavia?
Foto: archiv
Popisek: Jiří Vítek, předseda pražských Patriotů

Co je důvodem strachu, že něco podobného se může klidně stát i u nás? Smířlivost a slabost. Jakoukoliv smířlivost oni chápou jako svou výhru a naši slabost. Problém je ten, že oni se nebojí zemřít pro svoji věc a my se bojíme, abychom tu jejich věc neurazili. Ukázkou té přehnané mediální "opatrnosti" je, že policisté v Sydney údajně neznají motiv pachatelů, tedy pokud si někdo na "obsazené" území vyvěsí vlajku s nápisem Lá iláha illálláhi wa Muhammadun rasúlulláhi ve formátu jaký používá IS, tak je ten motiv snad zřejmý, je to náboženská válka, tedy jestli se neprokáže, že útočník(ci) jsou uprchlíci z psychiatrické léčebny.

Jste ovce, tak nás nechte dělat politiku

Ono je to tak, že jsou u nás ty demokratické principy dávno jen kusem papíru. Názor politiků je, že referendum k přistěhovalectví ne, protože ještě nejsme připravení a dopadlo by špatně. Taková je naše demokracie! Nejprve pořádně zmasírovat mozky ovcí, vytvořit několik štědře dotovaných spolků a sdružení, které se budou s nejdražší PR agenturou vysmívat našemu vlastenectví, dělat z nás nacistické xenofóbní zrůdy. Nebo jako v sousedním Německu ožralé fotbalové fanoušky (Od severu až na jih země se ve velkých městech mobilizují tisíce lidí a vydávají na „Patriotistické pochody proti islamizaci Západu“ (PEGIDA).Tedy u nás chtějí někteří slaboučcí politici referendum uskutečnit teprve tehdy, když bude výsledek takový, jaký je požadován někým z bruselského stolce ( tedy nikdy).Kolem sebe sledujeme propagandu grantových vyžírek z neziskovek, co na imigraci skrze tyto budoucí klienty svých tzv. integračních programů čekají s otevřenou velkou nenažranou dlaní. Mne jen zaráží, že naše křesťanská církev i velké neziskovky už nekonají a nesnaží se zapojit do nějaké platformy pomoci křesťanským uprchlíkům nebo vykoupením jezídských žen.Ty špinavá prasata na ně mají ceník i manuál jak je znásilňovat!

Otevřít Českou republiku muslimskému přistěhovalectví je zradou budoucích generací, které se mohou velmi rychle stát obětí islámského násilí nebo určité části státu mohou dopadnout například jako srbské Kosovo.

Vyznavači islámu, především toho sunnitského, mají jednoznačně větší sklon k brutálnímu násilí a radikalismu než jiná náboženství. Jsou tisíce případů, kdy muslimští uprchlíci terorizují křesťanské uprchlíky v utečeneckých táborech. tedy nastane, až se tito sunnité budou muset začlenit do každodenního života evropské společnosti a respektovat naše pravidla?

Xenofobie je snad strach z neznámého. My nemáme strach z neznámého. My máme strach ze známého.

Problém je, že mnozí z nás zradili základní principy a vytvořili si ze zločinců a vrahů pohodlnou kariéru ve formě zastánců, 'politické korektnosti' a 'multi-kulty' a rychlého byznysu ( prodeje pozemků atd.). A nezáleží na tom kolika lidem ublíží, ve jménu náboženství nebo pod rouškou utlačované menšiny. Zrada základních principů, na kterých je postavena naše civilizace je nebezpečnější než ta přiházející muslimská hrozba a měla by se trestat jako vlastizrada. A věřte,že právě tito lidé budou tvrdit, že jde o pouhý exces malé skupinky radikálů.Zapomenou ovšem dodat, že těm radikálům bude tleskat celý Muslimský stát, který už měl dávno skončit v pekle.

Tak schválně, jak razantně tento čin odsoudí čeští muslimové ...

Austrálie tři měsíce zpět:

18. září 2014: Australská policie zatkla patnáct muslimských radikálů, kteří jsou podezřelí z přípravy únosu. Podle místních médií chtěli po vzoru Islámského státu náhodnému obyvateli Sydney uříznout hlavu. Do zátahu se zapojilo 800 příslušníků federální policie. Místní televizní stanice ABC oznámila, že teroristé chtěli v Sydney unést náhodného občana, zakrýt ho vlajkou islamistů a před kamerou mu setnout hlavu.  (zdroj: iDnes)

Jiří Vítek

  • Patrioti ČR
  • místostarosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PATRIOTI- VOLBA PRO PRAHU

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…