Vítová (ANS): Právě jsem zhlédla film Babička....

03.02.2020 9:59

Tolik moudrosti, krásy a lidskosti se dnes ve filmech nevidí ani omylem! Film na motivy slavné knihy Boženy Němcové natočil v roce 1971 - tedy v době té "hrůzostrašné normalizace" - režisér Antonín Moskalyk.

Vítová (ANS): Právě jsem zhlédla film Babička....
Foto: aliancens.cz
Popisek: Aliance národních sil - logo

Dokonalá Jarmila Kurandová, dokonalá Libuška Šafránková a dokonalá Libuše Geprtová - prostě dokonalý film! A to se točilo v dobách normalizace - óóóóó, jak "hrůzyplná" to byla doba!

Všechny současné české filmy (kromě těch, které točí Jiří Svoboda) jsou jednoznačně hnusné! Vulgární s nesmírně sprostými a ubohými dialogy, hloupé, cynické, lživé a destruktivní! Týká se to i většiny seriálů - zejména ČT z prostředí policie a jiných...

Absolutně nechápu tu nebetyčnou drzost a faleš většiny současných herců a všech tzv. kavárníků, kteří den co den plivou na naši kulturu, na naši historii a dokonce i na svoji vlastní práci! Že se nestydí! Tzv. normalizační filmy, telenovely i seriály jsou s dnešní filmovou a televizní žumpou nesrovnatelné!  Dnešní režiséři a scenáristé nesahají těm tzv. normalizačním ani po kotníky!

(převzato z Profilu)

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

  • ANS
  • Aliance národních sil - předsedkyně
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace