Volfová: Lidovci s Posseltem budou hájit české zájmy?

03.03.2014 17:47

Představitele České Suverenity pobavilo dnešní vyjádření KDU – ČSL, která je prý připravena v Evropském parlamentu hájit české národní zájmy.

Volfová: Lidovci s Posseltem budou hájit české zájmy?
Foto: Archiv Jany Volfové
Popisek: Jana Volfová

„Nemohl by pan Březina nebo paní Roithová nejprve občanům sdělit, jak konkrétně za posledních deset let v Evropském parlamentu hájili národní zájmy České republiky? Je těžko uvěřitelné, že by českým národním zájmem bylo to, aby poslanci za KDU-ČSL seděli a v dojemné jednotě hlasovali s poslanci CSU a to včetně známého «přítele Čechu» pana Bernda Posselta. Nebo snad hájí národní zájmy tím, že prosazují zrušení dekretů prezidenta Beneše a prosazením církevních restitucí? Vždyť tím v podstatě berou lidem v pohraničí jistotu střechy nad hlavou a útočí na celistvost České republiky,“ uvedla v reakci na dnešní
tiskovou konferenci KDU-ČSL předsedkyně České Suverenity Jana Volfová.

Česká Suverenita již ve volbách v roce 2009, kdy dostala skoro 4,3%, kandidovala právě proto, aby mohla v Evropském parlamentu skutečně hájit národní zájmy České republiky. V současné době to mimo jiné znamená prosadit potvrzení výjimky z Lisabonské smlouvy, vyvázání z povinnosti přijetí eura, obranu českých a moravských zemědělců, malých a středních podnikatelů a především obrana celého evropského kontinentu před plíživou islamizací. Je-li strana lidová připravena společně prosazovat takovou politiku, pak tuto překvapivou změnu jejich postoje vítáme. Ale předpokládáme, že to v poslanecké frakci, k níž lidovci patří a patřit nadále chtějí, nebude přijato s velkým nadšením. Pan Posselt jim to asi nedovolí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká Suverenita

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Věděli jste, že je pražské metro jedno z nejhezčích na světě?

16:14 Hřib (Piráti): Věděli jste, že je pražské metro jedno z nejhezčích na světě?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pražskému metru.