Vondráček (Svobodní): Je tohle skutečně ta nejlepší cesta z krize ven?

12.02.2023 9:20 | Ze sítí

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k pravicové politice

Vondráček (Svobodní): Je tohle skutečně ta nejlepší cesta z krize ven?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Svobodných Libor Vondráček

Svobodní jako strana bez šance? Své místo si vybojujeme!

Vážení Svobodní přátelé,

poslední dobou vnímám velké zklamání z politiky. A proč? Lidem chybí pravicová politika. Nedivím se. I já sám cítím velké zklamání a zároveň motivaci, aby se to změnilo.

Pro pravicově a svobodomyslně smýšlejícího člověka musí být těžké sledovat, jak se u nás v České republice řeší další krize. Místo snižování státních výdajů a rušení tržních regulací se opět vydáváme špatným směrem. Směrem regulací, dotací a zvyšování daní. Je tohle ale skutečně ta nejlepší cesta, jak z krize ven?

Jako předseda Svobodných cítím, že pro naši stranu je každá krize velkou příležitostí. Můžeme totiž nabízet skutečně pravicová řešení. Jako v minulých krizích, i dnes si stojím za tím, že zeštíhlení státního aparátu, který dnes až nechutně bobtná, bude nevyhnutelné.

Chápu, proč lidé dali svou důvěru ODS. Koalice SPOLU byla alternativou proti Andreji Babišovi. Uměla lépe komunikovat svůj program a nabízela pravicová a dobrá řešení. Jako Svobodní jsme v komunikaci témat mohli být lepší. Umím to nejen přiznat, ale hlavně zlepšit.

Nicméně, koalice SPOLU všechny sliby nedodržuje. Některé daně se zvýší, počty úředníků rostou a odvážných řešení se vláda bojí. Proto tuto výzvu beru naprosto vážně. Každý den pracuji a budu pracovat na tom, abychom jako strana oslovili další a další voliče. A připravovali kvalitní, promyšlená a nadčasová řešení. A hlavně - abychom je viditelně komunikovali.

Budu rád, pokud se k nám přidáte. Jsme sice nyní malá, zato však zažitá a funkční strana. Každému, kdo chce přiložit ruku k obhajobě pravicové politiky, nabízíme dobré a přátelské zázemí.

Odejít můžete přece vždycky. Ale nevyužít příležitost, která může Česku vrátit silnou pravicovou stranu, by byla škoda. Proto zasílám odkaz, kde se k nám můžete přidat. Těším se na spolupráci!

Odkaz na přihlášku: www.svobodni.cz/clenstvi

Srdečně zdraví,
Libor Vondráček

Mgr. Libor Vondráček

  • Svobodní
  • předseda Svobodných
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…