Votava (LEV 21): Falešní soudci morálky, měřte všem stejně

01.08.2016 18:10

Opět jsme svědky nové cílené kampaně. Když novodobí falešní soudci, vynášejí svá nepodložená obvinění i rozsudky, zapomínají přitom na samotnou podstatu olympijské myšlenky.

Votava (LEV 21): Falešní soudci morálky, měřte všem stejně
Foto: Archiv
Popisek: NS - LEV 21

Dnešní tažení proti sportovcům Ruské federace (RF), je ryze účelové, je součástí široké politiky ekonomických sankcí, které mají za jediný cíl, šířit nenávist, tedy pokořit, trestat RF.  Cílem je zabránit účasti sportovců Ruska na olympijských hrách. Hraje se trapné divadlo pro veřejnost. Nebuďme klauny v této trapné frašce.

Nezavírejme proto oči před falešnou hrou za očistu sportu. Víme přece všichni, že sport již dávno není čistý. Připomínám nedávný korupční skandál kolem světového fotbalu. Vedení FIFA muselo rezignovat.. Kolem sportovců se dnes točí obrovské finanční částky. Za  profesionálními sportovci, stojí celé týmy trenérů, odborníků, sponzorů, ale i vědců, lékařů.

Věřím, že i přes mediální a politické snahy o vytváření obrazu nového nepřítele,   protiruské tažení nakonec skončí neslavně, tak jako končila protiruská tažení Napoleona či Hitlera.

Věřím, že ruští sportovci to nevzdají, nemají to ani v povaze. Zcela jistě do Brazílie přijedou, získají sympatie veřejnosti. Zároveň nezapomenou na ty dnešní falešné soudce.  Nezapomeneme na ně ani my, občané České republiky…

Vy falešní soudci olympijské morálky,  měřte všem stejně!

Přemysl Votava
Národní socialisté – LEV21

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…