Wolf (KDU-ČSL): Bohemku padnout nenecháme

15.09.2014 20:00

Jan Wolf, dvojka na kandidátce pražské Trojkoalice a aktivní sportovec, dnes vzkázal všem Pražanům a fanouškům jednoho z nejstarších sportovních klubů u nás: Bohemku nedáme!

Wolf (KDU-ČSL): Bohemku padnout nenecháme
Foto: Antonín Lavrenčík
Popisek: Jan Wolf, lídr KDU- ČSL v Praze

Jan Wolf, dvojka na kandidátce pražské Trojkoalice a aktivní sportovec, dnes vzkázal všem Pražanům a fanouškům jednoho z nejstarších sportovních klubů u nás: Bohemku nedáme!

Fotbalovému klubu Bohemians Praha 1905 hrozí stěhování z tzv. Ďolíčku kvůli administračním průtahům se schválením směny pozemků mezi MČ Praha 10 a firmou Bohemians Real, která nyní dala tradičnímu pražskému fotbalovému klubu výpověď ze stadionu k 30. listopadu.

Kandidát Trojkoalice ve volbách do pražského magistrátu, předseda pražské KDU-ČSL a velký fanoušek i podporovatel Bohemians Praha 1905 Jan Wolf slibuje,  že pokud mu voliči dají hlas a stane se pražským zastupitelem, nepřipustí pád klubu. „Bohemku nikdy nedáme, nejen pro mě je to srdeční záležitost - je zde tisíce fanoušků, kteří s tímto klubem vyrůstali a díky němu získali lásku ke sportu. Je skandální, že město vědomě nechává jeden z nejstarších prvoligových klubů v takové existenční nejistotě, zcela bez zájmu. Pražané potřebují sport a do jejich života Bohemians prostě patří! O motivech nezájmu radních si můžeme myslet své,“ říká Wolf, který pomáhal klubu Bohemians v nejtěžších dobách zpátky na nohy a odpracoval mnoho hodin na tom, aby se klub vrátil v plné slávě.

"Fanouškům slibuju, že Bohemka zůstane v Ďolíčku, kam historicky patří. Je otřesné, jak se Praha staví zády ke sportu, který je pro naše děti a budoucí generace základním předpokladem života ve městě. Bez sportu a bez tradičních klubů se žádná světová metropole neobejde. Rozhlédněte se do Mnichova, do Barcelony, do Hamburgu, každé velkoměsto je hrdé na své sportovní kluby, jen u nás se kupčí s vlivem a malostí. Je to věc prozíravosti radních, prestižní záležitost města, “ uzavírá Wolf a dodává: "Trojkoalice tohle chování podporovat nebude. Chceme sport pro naše děti a pražské fanoušky!"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Trojkoalice

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…