Zapletal (ANO): Kritika vulgární Krnáčové a miliarda za kabeláž v dosud neotevřené Blance

12.03.2015 19:31

Primátorku Adrianu Krnáčovou do běla rozzuřily firmy, pracující na stále nezprovozněném tunelu Blanka. Tunel poškodily přívalové deště a vlhké prostředí tunelu, se kterým miliardové smlouvy s dodavatelem technologií nepočítaly (!!).

Zapletal (ANO): Kritika vulgární Krnáčové a miliarda za kabeláž v dosud neotevřené Blance
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO 2011

Dodavatelé technologické části tunelu ČKD Praha DIZ, hlavní projektant tunelu firma Satra, i Inženýring dopravních staveb (IDS), který stavbu dozoruje, ale vinu za vzniklou situaci odmítají.  Zaplavené kabely tunelu Blanka se budou muset vyměnit. Podle ČKD Praha DIZ vyjdou minimálně na 1 miliardu korun (!!). Krnáčová v minulém týdnu dodavatele nešetřila. Používala expresivní výrazy (debil, debilové atd.) a nezalekla se ani vět o možném zločineckém spolčení.

Primátorka je médii pranýřována za použité výrazy, ale za skandální (nepochybně úmyslné) chyby ve smlouvách, v provádění stavby atd. ta samá média skutečné původce současných problémů již s takovou vehemencí nepřipomínají a nekritizují. Kritizují primátorkou použité výrazy, ale podstatu a to, co se skrývá „za těmito výrazy“ už ne.

Média by měla stále dokola a dokola připomínat, kdo v té době Praze vládl, až si toho už konečně pořádně všimne státní zastupitelstvo a policie a začnou konat. Dnes již vyhaslé politické hvězdy (namátkou Pavel Bém – ODS, Jiří Paroubek – exČSSD, Tomáš Chalupa – ODS atd.) a dosud se ve veřejných funkcích (v závětří) držící političtí šíbři (Petr Hulínský – ČSSD) jsou těmi politiky, kteří to celé (možná) neiniciovali, ale nepochybně politicky zastřešovali, schvalovali a uváděli do chodu. Sami, patrně vědomi si možných právních důsledků, pak využili zbytky svého politického vlivu a udělali vše pro to, aby pro sebe získali právní imunitu (např. srov. Bém, Chalupa = úspěšně zvolení poslanci parlamentu ČR v letech 2010-2013) v eventuálních trestních stíhání za „špatnou správu svěřeného majetku“ aj. Dnes jsou již z obliga. Téměř vše je právně promlčeno. A že svým konáním zničili vlastní stranu, je jim zcela „ganz egal.“

Média by měla stále dokola připomínat „mafiánské desetiletí“ (2000 - 2010) na pražském magistrátě, kdy nejbohatší město v republice ovládala „parta chamtivých pijavic v bílých límečcích a ve špičatých botách“ okolo pinglů (Janoušek, Rittig a spol.), veksláků (opět Janoušek, Rittig a spol.), pumpařů (Hrdlička), pseudomanažerů (Dvořák) a mafiánských právnických kanceláří (pozn. dosaďte si sami), vydělávajících v Praze na dvou věcech: 1) zakládání fiktivních společností v offshoreových rájích, mj. pro „politické podnikatele“ (opět Janoušek, Rittig a spol.) a česko-vietnamskou klientelu, známou svou nechutí platit daně a 2) na vyvádění veřejných peněz do, v ekonomické hantýrce nazývaných, „firemních skořápek“ (SPV, SIV) a na až takřka neuvěřitelném odírání černých pasažérů pražské MHD.

A znovu, Adriana Krnáčová pouze hlasitě a jadrně pojmenovala to, jaký „bordel“ po svých předchůdcích zdědila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.