Zwyrtek (NEZ): Nezávislí a Moravané: Do televize nesmíme. Opravdu fér podmínky!

14.09.2016 17:45

Naši zastupitelé, například z Přerova, kde jsme na radnici, se nás ptají, jak to, že náš lídr nebude u Moravce. Popravdě - nevíme. Diskriminují nás jako většinu tohoto národa. Jen vy jim můžete dát svou volbou "na prdel".

Zwyrtek (NEZ): Nezávislí a Moravané: Do televize nesmíme. Opravdu fér podmínky!
Foto: František Zwyrtek
Popisek: František Zwyrtek

Je to na bází nějakých průzkumů, tedy pár lidí, co se jich někdo zeptá, zda o naší kandidátce něco ví. Jak může vědět, když ještě nezačala kampaň, a kdy krajské kandidátky hodně vznikají zdola - právě z normálních lidí. Tedy jde o kandidátky místní, které často nemají repubilkovou působnost.

Takže jak může respondent někdy na počátku září nebo kdy odpovědět, že naši kandidátku zná? Když byly zveřejněny před pár dny? Stupidní. Zejména v samosprávě. Takže v krajských volbách nebudou v žádném případě fér podmínky. Náš lídr nebude u Moravce, zatímco jiní ano. Je to jako byste běželi závod, ale vás na start pustili později. Nebo vůbec, a pak řekli - neuspěl jste. Jak byste mohli, když jste nemohli běžet fér s ostatními.

Proč tomu tak je ve veřejnoprávní televizi, kterou platíme všichni, těžko říct. Jediný, kdo může ten průzkumům dát tzv. na prdel, jste vy. Že nás, kteří nesedíme v Parlamentu, natruc budete volit. Chybu neuděláte - se samosprávou si víme rady víc neži ti druzí. Navíc známe život, oni sněmovní lavice. To je vyšší karta než průzkumy.

Náš kraj potřebuje lidi nezávislé, a Moravany jako poleno. My jsme obojí v jednom. Diskriminují nás? Tak to jsme na tom jako většina této republiky. A ta většina by měla mít v kraji své zástupce.

Takže vy, diskriminovaní tímto systémem, volte diskriminované. Proč? Jedeme v tom přece spolu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…