"Babišovec" Honza Musil vzkazuje lidem: Nečekejte, že přijdou hned zázraky

26.10.2013 16:53

Dříve populární televizní a rozhlasový moderátor Jan Musil, který v době předvolební kampaně podporoval ANO Andreje Babiše, se obává toho, aby lidé nečekali, že změny k lepšímu mohou přijít prakticky hned. A to i v případě, že již je jasné, že lidé z ANO usednou v poslaneckých lavicích.

"Babišovec" Honza Musil vzkazuje lidem: Nečekejte, že přijdou hned zázraky
Foto: Archiv HM
Popisek: Honza Musil

„Naše země se dostala do velmi zvláštní situace a já se přiznám, že mi politika není úplně lhostejná. Proto jsem se rozhodl ANO a Andreje Babiše podpořit, byť je třeba uvést, že jakákoli podpora politické straně může být velmi nebezpečná. Víme, že může dělat potíže těm lidem v práci, víme i to, že je možné na ně v dnešní době velmi lehce vytvořit jakýkoli kompromitující materiál. A to i v případě, kdyby ten člověk byl úplně čistý. Ale není možné jen nadávat a sedět doma u televize,“ řekl ParlamentnímListům.cz, které se s ním setkaly v Centru pohybové medicíny, na místě, kde očekávali příznivci a členové ANO ohlášení výsledků voleb.

AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY VOLEB

Na svém webu přitom důvody, proč se rozhodl podpořit svoji tváří ANO, Jan Musil, který se nyní zabývá mediálním koučinkem, ještě rozvedl.

„Když se podívám na průřez politickou scénou, zkusím tentokráte zvolit jinou alternativu. Nové tváře, nové lidské motivy a hlavně věřím, že lidé, kterým jsem se rozhodl ve volební kampani věřit, budou naslouchat všem lidem. A nejen v době kampaně, ale i potom, v době, kdy už budou v těch lavicích sedět. Je důležité být s těmi lidmi v kontaktu,“ uvedl Musil.

Aby důchodce věděl, že může užívat svého stáří

Připomněl, že hlavní autor myšlenky strany a hlavní lídr ANO Andrej Babiš je člověk velice bohatý, což mu mnozí mohou závidět... „Mně se ale líbí, že právě proto se snaží ovlivnit věci tak, aby naše malá země mohla znovu nabrat ducha drobných podnikatelů, aby maminka mohla jít klidně na mateřskou dovolenou, aby i důchodce věděl, že si může užívat svého stáří. I on ví, že má děti, kteří chtějí žít a být pyšní na svou vlast. I on - Andrej Babiš ví, že bude jednou důchodce a ne vždy musí být účet v bance několikaciferný,“ dodal Jan Musil.

Závěrem přiznal, že při pohledu na výsledky voleb ho těší jedno – že je vidět, že se přece jen lidé začínají probouzet a nenechají se už oklamat. Usoudil tak z toho, že někteří velmi silní političtí favorité s významnými tvářemi v těchto předčasných volbách neuspěli. "Ukazuje se, že se lidé nenechali zmást ani antikampaněmi - spíš naopak. Že ti, co je vedli, nakonec shořeli nebo neuspěli tak, jak si představovali," zakončil Honza Musil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…