Jandák a Doubrava zuří: Chamraď, póvl, provokatéři z neziskovek dostanou lidsky přes držku. A ta hloupá husa, co naváděla děti házet hlínu na prezidenta...

29.04.2016 14:30

Aktivisté z neziskovek šíří lásku a humanismus jako teroristé a není se čemu divit, že jedna jejich pracovnice – „hloupá husa“, naváděla děti k házení bláta na obraz prezidenta. Alespoň takto nedávno zveřejněnou záležitost komentuje senátor Jaroslav Doubrava. Podle něho je nutné poznávat „idioty a kolaboranty“, kteří by nás zavedli do záhuby. A poslanec ČSSD Vítězslav Jandák dodává, že neziskovky jsou ve skutečnosti velice ziskové. „Tahle chamraď a póvl jednou dostane přes držku,“ řekl pro PL Jandák.

Jandák a Doubrava zuří: Chamraď, póvl, provokatéři z neziskovek dostanou lidsky přes držku. A ta hloupá husa, co naváděla děti házet hlínu na prezidenta...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vítězslav Jandák řeční ve sněmovně

Během čtvrtka některá média včetně ParlamentníchListů.cz informovala o případu, kdy na jedné z pražských základních škol v rámci programu na Den země házeli děti kuličky z hlíny na plakát s prezidentem Milošem Zemanem. Stalo se tak na základě výzvy pracovnice jedné neziskové organizace, která plakát přinesla. Jeden z žáků se na tom odmítl podílet a následně se stal terčem útoků od spolužáků.

Oslovili jsme proto desítky českých poslanců, senátorů, europoslanců i dalších významných politiků s žádostí o reakci. Prezidenta Zemana se v této věci zastali dokonce i ti, kteří ho jinak ostře kritizují, jako například europoslanec Jiří Pospíšil nebo předseda TOP 09 Miroslav Kalousek. Anketní článek si můžete přečíst ZDE.

Na anketní otázku ParlamentníchListů.cz mezi českými politiky reagoval později ještě senátor Jaroslav Doubrava (Severočeši.cz) a sociálnědemokratický poslanec Vítězslav Jandák. I jejich odpovědi přinášíme.

„Aktivisté neziskových organizací šířící lásku a humanismus, podobně jako teroristé, žijí ve zvláštním světě, kde se mísí naivita, láska a nenávist ve smrtelném koktejlu blbosti. Nedivím se, že na popud hloupé husy - aktivistky školní děti z Prahy 4 házely kuličky hlíny na obraz prezidenta Zemana. K tomu lze dodat, že lidé jako výše zmíněná aktivistka jsou nebezpeční i pro Evropu,“ myslí si senátor Jaroslav Doubrava.

Lidé z neziskovek jsou podle jeho slov ideálním cílem islamistů „pro svou naprostou vykolejenost z reálného uvažování, možná by se dalo říci i debilitu“. Proto prý také pomáhají v nelegální migraci lidí z islámských zemí do EU. „K okupaci jakékoliv oblasti není potřeba jenom invazní armády. Zde je výčet podmínek: a) mít v zemi síť ochotných očí a hub, které poskytují invazní skupině informace o čemkoliv, b) znát nelegální ekonomické sítě a kriminální sítě, a politické klientské sítě, tedy koho lze a kde podplatit nebo zastrašit, c) poznat idioty a kolaboranty, tedy osoby natolik hloupé, že z dobré vůle budou invazním skupinám pomáhat, a natolik šikovné, aby (aniž by to pochopili) lobovali podle potřeb invazní skupiny. Jak ministr Pelikán, Dienstbier, Uhl a jeho manželka Šabatová, nebo hloupá aktivistka, která děti nabádala, aby házely hlínu na portrét prezidenta,“ míní senátor.

„Všichni dohromady mají vytvořit situaci, aby příchod invazní islámské skupiny – vlny, nebyl považován za hrozbu, ale jenom za řešitelný problém. Pokud něco nazvete problémem, nemůžete se tomu bránit, ale jenom „to“ řešit. Řešit znamená tak dlouho hledat řešení, až dojde k nezvratné změně – začnou fungovat mechanismy, které invazi prohlásí za normální stav. Kdo se tomu bude bránit, bude od té doby člověkem jednajícím proti systému, čili zákonu. To lze nazvat plíživou okupací. Co dalšího říci k té hloupé huse a k házení kuliček hlíny na obraz prezidenta říci? Snad jen připomenutí, kdy ve Švýcarsku ředitel školy dal za pravdu islámskému klukovi, že nebude podávat ruku učitelce. Druhý den už nebyl ředitelem! Co si vzít příklad?“ táže se v závěru svého komentáře Jaroslav Doubrava.

Poslanec za ČSSD Vítězslav Jandák si podobně jako senátor Doubrava příliš nelámal hlavu s ostřejším výrazem. Ve své reakci se Jandák zaměřil především na tzv. neziskové organizace, jejichž jedna pracovnice právě s nápadem házení hlíny na plakát s prezidentem přišla. „Neříkejme neziskové organizace, ty jsou tak ziskové, že to svět neviděl,“ je přesvědčen.

„Tyhle bandy jsou v podstatě nekontrolovatelně financovány. Když jsme v parlamentu schvalovali zákon o registru smluv, tak z toho neziskové organizace vypadly, ty nejsou pod žádným dohledem. Ty mohou být financovány od kohokoli, kdykoli a kýmkoli. Tak neříkejme tomu neziskové organizace. Jsou to velmi ziskové organizace lumpů, kteří nabádají k trestným činům. Jsem tak rozčílený, že nevím, jak víc reagovat,“ sděluje ParlamentnímListům.cz poslanec ČSSD.

Lidé z neziskovek podle jeho slov provokují natolik, že to pro ně dopadne špatně. „Ne tím, že bychom v parlamentu vymýšleli zákony, ale že dostanou lidsky přes držku tito lidé. Děti by přece nikdy něco takového nenapadlo, ty jsou vedené ‚ušlechtilými‘ lidmi, protože nezvítězil ‚ušlechtilý‘ kandidát na prezidenta a oni to doteď neskousnou. Znovu opakuji, co jsem říkal mnohokrát. V Americe, když vyhrál Obama nad McCainem a byl to tvrdý souboj, tak McCain jako chlap přišel a řekl: Gratuluji vám k vítězství, od teď jste můj prezident. Tak se chovají chlapi. Ale tahle lidská chamraď, ten póvl, ten to nedokáže,“ doplňuje Vítězslav Jandák pro ParlamentníListy.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…