Na novém plakátu prezident doporučuje zemanovce. Hradu to nevadí

04.09.2013 16:45

Strana práv občanů – zemanovci bude v předvolební kampani bojovat o hlasy voličů i pomocí billboardu, který má podobu korespondenčního lístku. Je na něm proto i poštovní známka s podobou prezidenta Miloše Zemana.

Na novém plakátu prezident doporučuje zemanovce. Hradu to nevadí
Foto: SPOZ
Popisek: SPOZ

Billboard se na jedné straně ptá voličů, komu dají hlas: „Já dám hlas zemanovcům. A vy?“ Na straně druhé SPOZ slibuje, že prosadí zákon o prokázání původu příjmů a majetku, včetně možnosti zabavení nelegálně získaného majetku.

Boj za prokázání původu majetku dotáhneme do konce

SPOZ na billboardu poukazuje na 148 786 sesbíraných podpisů v petici za zákon o prokázání původu příjmů. „Děkujeme vám za čas, který jste nám věnovali. Sesbíráním tohoto rekordního počtu podpisů jsme však teprve na začátku. Slibujeme ale, že to nevzdáme a dotáhneme tento boj až do, věříme, úspěšného konce,“ uvedla strana na svém webu.

Na letáku si lze rovněž povšimnout poštovní známky s Milošem Zemanem. „Pan prezident o billboardu ví. Jedná se o formát korespondenčního lístku a z toho důvodu je zde logicky užita poštovní známka,“ vyjádřil se Pražský hrad.

Strany mohou využít jakýkoliv citát jakékoliv osobnosti, tvrdí Hrad

Tiskový odbor také poukázal na citaci prezidenta, kterou SPOZ použila. „Nevidíme jediný důvod, proč by jakákoliv strana nemohla využít jakýkoliv citát jakékoliv osobnosti. Pan prezident jasně řekl, že se osobně ve volební kampani SPOZ iniciovat nebude a nečiní tak,“ prohlásil Hrad.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…