Paroubek se vysmál Haškovi: Máš funkcí jako kalkulačka, uvař si čurifindu

04.08.2013 7:45

Ve snaze získat podporu pro Rusnokovu vládu Michal Hašek neváhá útočit na bývalého sociálního demokrata Paroubka. Současný předseda NS-LEV 21 Jiří Paroubek nenechal slova místopředsedy ČSSD Michala Haška bez odezvy. Hašek jej totiž nedávno kritizoval, že v roce 2010 nebyl schopný sestavit vládu a umožnil tak, aby vládu sestavila pravice.

Paroubek se vysmál Haškovi: Máš funkcí jako kalkulačka, uvař si čurifindu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

"Michal Hašek říká, že já jsem zavinil minulé vítězství ČSSD, které neumožnilo sestavit levicovou vládu. Prý jsem s nikým nechtěl jednat a odešel jsem z vedení strany. V logice jeho slov bych měl tehdy po volbách jednat s Johnem, Bártou, Schwarzenbergem, Kalouskem a možná i s Nečasem, aby Michal dnes seděl na Ministerstvu zemědělství. Mně v politice nejde o koryto tak jako mnohoobročníkovi Haškovi, který má už více funkcí, než jich má kalkulačka," píše Paroubek na Facebooku.

Zároveň Haškovi připomíná, proč ČSSD, i přesto, že opustil stranu, získala v krajských volbách podobný počet procent jak v posledních parlamentních volbách. "A proč byl tento volební výsledek o třetinu nižší než ten, kterého tato strana dosáhla o čtyři roky dříve v krajských volbách pod vedením kazisvěta Paroubka? Michal by neměl ztrácet nervy. Do hlasování o nedůvěře je ještě pět dní. Ať si uvaří čurifindu na uklidněnou," vzkázal Haškovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…